Wakizashi Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Ahoj, kámojda si kupovala FABKU I bez maxidotu, měla tam Symphony na CD, ale není nakódované.. Týpek dělá a prodává káry normálně na jméno, tak věřim, že to bude celkem legitimní. Dnes dorazí klíče na vyndání rádia. Trošku doufám, že bude čtyřmístný kod na něm někde tužkou. V papírech nic prý neměla. Na rádiu není ukázáno, že by se někdo snažil rádio nějak odkodovat x pokusy. Zajímá mne, jestli rádio zprovozním ok, když nemám VAG kabel, jestli je nutné nějaké párování přes VAG. Kolega v práci si kupoval si nějakou diagnostiku za 3k na VW koncern, ale neni to VAG a nevim, jestli by to nešlo i přes to. Dá se zjistit přes nějaký sw? Podle VIN a sw z netu jsem zjistil kód na nastartování svého starého Twinga, když mi lehnul imobilizér u dálkového ovládání, tak třeba to bude easy i u té její Fabky. Na foru věnovaném Octě jsem našel jen nějaký obecný kód dekodér pro VW koncern. Nerad bych se s tím jebal moc dlouho, ideálně přijel, vyndal, ofotil, nacvakal někam a byl hotov. Budu vděčný, na co se připravit... Slíbil jsem jí, že se na to mrknu, ať s tim nemusí někam do servisu, kam už chtěla a už mohla jet, ale já ji odradil, že jo... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SwoonDr. Vloženo 25. Květen 2021 Sdílet Vloženo 25. Květen 2021 Dobrý den, panstvo. Mám na vás takovou delikátní otázku, zdánlivě nesmyslnou, ale vše vysvětlím. Otázka zní: Co vše potřebuju, abych rozchodil multifunkční volant k Symphony mimo vůz Škoda? Multifunkci, rádio, kroužek pod volant a podvolantovou jednotku? Dalo by se to zprovoznit v takhle minimalistickem podání? O co mi jde? Rád bych multifunkční volant do Liazky - jeden z posledních modelů. Mám tam origo symphony, ale je nad hlavou. Rád bych dodělal ovládání na dosah. Nějaké nápady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defox123 Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 Zdravím, ve Fabii 1 mám originál rádio Symphony. Po výměně baterie se zakódovalo a po 2 špatných kódech se mi ukazuje 2 SAFE. Jak se toho zbavím, abych mohl zadat správný kód? Rádio bylo zaplé cca 2 hodiny a zadání kódu to nenabídlo. Děkuji za pomoc. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 Musí být zaplé i zapalování né jen rádio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denitex Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 (editace) Zdravím, nevíte někdo zda se dají koupit na SYMHPONY ty pružné plíšky na boku rádia co ho drží v palubce? Mám je ulámané. Nebo kdyby někdo měl toto rádio nefunkční a mohl by je postrádat, moc by mě to pomohlo. Editováno: 30. Květen 2022, autor: denitex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filllli Vloženo 30. Květen 2022 Sdílet Vloženo 30. Květen 2022 Koupit nové na 99% ne, ale jsou stejné na většině koncernových rádiích z té doby, třeba by se nějaké nefunkční rádio s dobrými držáky někde našlo😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denitex Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 (editace) Ty plíšky jsou prý nesehnatelné, nakonec jsem zámek opravil takto a rádio drží perfektně.... Editováno: 31. Květen 2022, autor: denitex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Pody Podaný Vloženo 27. Září 2022 Sdílet Vloženo 27. Září 2022 Dobrý den, mám rádio symphony a z ničeho nic mi vyletělo tlačítko na zapnutí a vypnutí, jak se to dá opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimskoda2006 Vloženo 13. leden 2024 Sdílet Vloženo 13. leden 2024 Mám rádio škoda symphony (fabia 2006). Když podržím tlačítko CD/^, objeví se eject, ale DVD se nevysune. Nevíte, co s tím? Do rádia jsem vložil DVD, hudba hraje ale teď nevím, co s tím, protože se nevysune. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 14. leden 2024 Sdílet Vloženo 14. leden 2024 Rádio vyndat, sundat z něj horní kryt a rukou pomoci CDčku s vysunutím po stisku tlačítka CD/^. Bude to tam vypadat podobně jako na videu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimskoda2006 Vloženo 14. leden 2024 Sdílet Vloženo 14. leden 2024 Nejde to i jinak protože nemám ty pracičky na odeslání. Dvd tam zajelo to samo, jestli to není jenom něco v softwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 14. leden 2024 Sdílet Vloženo 14. leden 2024 Skús podobný postup, mne to pomohlo pri iných rádiách (RCD300 a Swing), ale neručím za to že aj tebe to takto pôjde. Vypni rádio cez gombík, vo vypnutom stave zatlač a drž eject. Mal by vybehnúť disk von. Podotýkam, odskúšané na iných rádiách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sllim Vloženo 25. leden 2024 Sdílet Vloženo 25. leden 2024 Ahoj, mohl by mi prosím poslat někdo kód k autorádiu Škoda Symphony SKZAZ8C1323722. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minakuvek Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami Ahoj borci, mam prosbu, nikde jsem to nenasel odpoved. Koupil jsem do fabky rok 2006 radio symphony na cd. Starej panasonic co tam byl jsem vyndal, nacvakl symphony, dal kod, vse maka. Jenze jde o to, radio chce po mne pokazdy kod po vytazeni klicku a znovu zapnuti. Ty plastovy zastrcky cerna a hneda prohodit nejdou, tak co je blbe? Diky moc, sem laik🤣 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo před 13 hodinami Sdílet Vloženo před 13 hodinami Přečti si příspěvky z 16. a 17. září 2013 na této stránce. Originální rádio ŠKODA Symphony Fabia I - Stránka 33 - Autohifi, Navigace - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minakuvek Vloženo před 12 hodinami Sdílet Vloženo před 12 hodinami Moc diky!!! Uz mi je vse jasny, dnes prepojim💪 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.