Červenec 23, 200718 r Otvor ho a pozri do vnúta možno tam ešte to číslo bude,môže byť aj na šasy alebo na plechoch. Hodil som do kalkul.toto čislo čo si dal vygenerovala tieto kody tak skús:5434 1434 Nedá sa zistiť kto je výrobca Symphony(GRUNDIG,BLAUPUNKT)? Upraveno Červenec 23, 200718 r od vikino1
Červenec 23, 200718 r Igor a mysliš že toto bude nefungčné?Chcelo by to odskúšať,mohol by sa ozvať Orbb Upraveno Červenec 25, 200718 r od vikino1
Červenec 24, 200718 r vikino1: Podľa mňa to nepôjde - Grundig bolo ak sa dobre pamätám len prvé Symphony v starej Octavii... Symphony vo Fabii je na 100% Technisat!
Červenec 25, 200718 r Na Technisat som kalkulačku nenašiel,ale za pokus to stojí je tam viac možností. Orbb píše,že nevie pôvod a je staršie tak možno je to práve z Oct. Upraveno Červenec 25, 200718 r od vikino1
Srpen 7, 200718 r musí mít v čísle dílu jakékoliv písmeno na konci, jestli nemá tak je k ničemu pak jen nakódovat na 00405 a nehledě na to, že je to tu 100000x omletý dokola
Srpen 8, 200718 r z toho vůdec nemám radost předpokládám, že jsi po načtení rádia vagem, neviděl žádné číslo rádia, ale pouze slovy nápis Technisat, tak přesně tohle rádio to neumí
Srpen 8, 200718 r JE TAM ČÍSLO 6 PÁR 0 A NA KONCI ZASE 6 ,teď to nevim musel bych se na to večer podívat
Srpen 8, 200718 r koukal a dotázal v bazaru nikdo mi nedokázal odpovědět jestli má písmeno no přeci když to kupuji tak na rádiu je štítek s číslem a pokud je na konci čísla písmenko jde na maxík............pokud ne bude to asi jedno z prvních
Srpen 8, 200718 r na většině starší ten štítek nebude pravě teď jsem dostal nabídku a zase nemá štítek
Srpen 9, 200718 r na většině starší ten štítek nebude pravě teď jsem dostal nabídku a zase nemá štítek To spíš budou nějaké černoty když to nemá štítek vyděl jsem staré symphony a štítek mělo takže myslím že se lepí od začátku.Možná to jde zjistit přes vag
Srpen 9, 200718 r mám dotaz,když neni štítek dá se číslo najit někde jinde Otvor ho a pozri na šasi alebo na plechoch
Srpen 10, 200718 r na většině starší ten štítek nebude pravě teď jsem dostal nabídku a zase nemá štítek To spíš budou nějaké černoty když to nemá štítek vyděl jsem staré symphony a štítek mělo takže myslím že se lepí od začátku.Možná to jde zjistit přes vag přes vag to jde každopádně, ale setkal jsem se i s rádiem, které napsalo místo čísla jen Technisat Symphony, většinou to jsou rádia opravované ať už od brm nebo jinde, prostě přehraný soft
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.