Gil Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ale tady se bavíme o úpravě a to je novinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 A neudela spis to, ze ti vymeni obyc symphony za symphony s MP3? Podle me to jednoduse upravit nepujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 A neudela spis to, ze ti vymeni obyc symphony za symphony s MP3? Podle me to jednoduse upravit nepujde... Jednodušší to určitě je, ale nabídka S s MP3 není nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Píšou, že vymění CD mechaniku za MP3 mechaniku. Je to tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Citace z e-amilu od BRM: Za upravu autorádia Symphony na funkci prehravání MP3 uctujeme 1900.- Kc bez DPH Krome výmeny samotné CD-MP3 mechaniky je nutná i softw. úprava autorádia. Z tohoto duvodu samotné mechaniky neprodáváme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 No, co to je. Prodávají "repasované" symphony? Zajímavá živnost, ale u nás na vrakáči prodávají Symphony za polovic. Docela by mě zajímalo, co do toho cpou za mechaniku (u těch na mp3). Škoda, že raději nedělají "výměnu" tuneru za lepší, to je největší bolest Symphony.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Podle mýho názoru používají mechaniku z MP3 Symphony do Octy. Prostě je kupují jako náhr. díl. Neznám podrobnosti, ale řekl bych že Fabia Symphony a Octavia Symphony jsou stejný až na čelní panel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Ak by sa niekto rozhodol do toho ísť, mohol by napísať niečo bližšie. Zaujímalo by ma, ako je riešené potom ovládanie rádia a ďaľšie veci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Ak by sa niekto rozhodol do toho ísť, mohol by napísať niečo bližšie. Zaujímalo by ma, ako je riešené potom ovládanie rádia a ďaľšie veci... Myslím, že ovládání bude stejné, a repasované to asi bude z důvodu Škodovky, píšou, že nové-repasované prodají za 3000,-Kč, kdyby napsali nové, které Škodovka účtuje za 11K by jim asi přineslo problém se Škodovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Tak uz sa mi konecne podarilo rozbehat ten horny display Dostal som par rad priamo od technika kde robia radia.Jedno z rad bola ze mam skusit znova prekodovat GATEWAY tym istym kodom.Chcel som to este dnes skusit uz som mal pusteny VAG a Gateway a kodovanie a hovorim si este pripojim radio na CAN a potom to prekodujem.Po pripojeni radia sa zrazu zobrazil aj horny displey a vsetko ukazuje V sobotu to neslo dnes zrazu ano.Nechapem ale som rad ze to ide Bobik ak by si chcel ten meil mozem poslat alebo kontakt na toho pana posli mu tie cisla radia a on Ti povie ci to dokaze komunikovat po CANe.Bol velmi ochotny. tak jsme to dnes vyzkouseli a ani prd, takze je to v radiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Bobik a si si isty že maš všetko OK zapojene hej? radio si prekodoval s tym istym kodovanim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 radio 00405 kabliky zapojeny spravne, strojvudcovo radio mi to zobrazovalo a dnes vyzkouseno prepsani gateway stejnym kodem a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 http://www.brm.cz/+420 326736541 tak jsem ted zavolal a moc ochotny pan mi sdelil, ze moje radio to proste nedokaze mam jedno z prvnich radii, sice to konektory ma, ale nema to can radic. S maxidotem bude tedy mluvit jakekoliv radio, ktere ma pismeno za cislem dilu. Strojvudce ma E, coz je jedno z nejnovejsich a ja tam nemam zadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 doprčič, tak jen výměna , no teď máme jedno auto z půjčovny se Symphony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 doprčič, tak jen výměna , no teď máme jedno auto z půjčovny se Symphony v kolik a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 ale je origo zelený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 no jo vlastne, tak to je smolicek pacholicek , ale snad se nekdo najde, kdo vymeni (kdo teda neplanuje maxidot) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cidling Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Zkus te se zaptat Cosbyho, já jsem mu ted posílal rádio, protože mě taky nekomunikovalo s maxíkem a bere ho někam do Prahy na přehrání SW, nebo co s ním tam budou dělat. Spíš se zeptejte jeho, co a jak, ale každopádně pak musí s maxíkem komunikovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 tak jsem zvedav, ale kazdopadne drzim palce, snad to bude jen softem, ale moc tomu neverim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Ma jeden dotaz. Dnes som si doviezol domov Fabiu Elegance a ked som si tam dal radio symphony z MR2003 tak ked vsetko vypnem ostane svietit podsvietenie-tlacitka.A ked dam aj KEY OFF tak vobec nefunguje. Ze by boli nejake piny napajania prehodene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Ak by sa niekto rozhodol do toho ísť, mohol by napísať niečo bližšie. Zaujímalo by ma, ako je riešené potom ovládanie rádia a ďaľšie veci... Myslím, že ovládání bude stejné, a repasované to asi bude z důvodu Škodovky, píšou, že nové-repasované prodají za 3000,-Kč, kdyby napsali nové, které Škodovka účtuje za 11K by jim asi přineslo problém se Škodovkou. Ja mám na mysli ovládanie tej verzie s MP3 - ako je napr robené listovanie po adresároch, či vôbec a ako je možné prepínať zobrazenie ID tagov na displeji a podobne... Neviem, ako sa ovláda Symphony MP3 v O1, ale ak menia len mechaniku do fabiáckeho Symphony, tak tam asi nebude presne to isté ovládanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 este dodam ze dnes ked som radio pripojil tak vobec nereagovalo na spinac svetiel a bolo zhasnute.Ked som ho par krat pripojil a odpojil, spravilo to to co vcera ze ostalo svietit aj po vypnuti zapalovania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 zdravím, jednou jsem to tu už někde četl, ale nemůžu to najít. Jde o to, jak zlepšit příjem rádia u Symphony. Jestli někdo víte, prosím o radu-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dettekorr Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Hoši, umíte mi někdo vysvětlit proč mi hraje hlasitěji rádio než CD? a to o dost. Když přepnu na CD musím zesílit o cca 10 aby byla stejná hladina. Sem z toho paf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 zdarec, přehráváš origo nebo přepálené CD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.