Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Host pan.ucetni
Vloženo (editace)

Je to tenhle.

post-33348-1240421190_thumb.jpg

Editováno: , autor: žralok
Citace předchozího příspěvku !
  • o 1 měsíc později...
Host pan.ucetni
Vloženo (editace)

Jasně to chápu už i mě láká :palec2:

Editováno: , autor: žralok
Citace předchozího příspěvku !
  • o 1 rok později...
Vloženo

Čus,plánuju teď kupovat Superba....je to krásný auto ,ale ten volant to je děs!!!Našel sem si na netu tenhleten (je v příloze) pán píše že jde i na Superba I .. chci se zeptat jestli mi to tam teda půjde dát + jestli k tomu musím ještě něco dokoupit..moc se v tomhle nevyznám tak potřebuju poradit.Děkuji.

post-47521-1277091566,9604_thumb.jpg

Vloženo

Někde se to tu už řešilo. Mám facelift multif. volant a jednotku jsem kupoval novou. Používá sběrnici pro komunikaci s volantem jako OII a i kódování je z OII takže teoreticky by mohl fungovat. Vyzkoušené to ale není.

Vloženo

Tak to sem zvědavej jestli to bude fungovat.

Napiš jak si dopadl,moc mě to zajímá jestli bude komunikovat,protože přesně tento už dlouho chci,ale měl jsem strach ho koupit kdyby nekomunikoval.

Držím palce

Vloženo

Pro predstavu :palec2:

čus prosímtě a nemá ten airbag teď problém s řídící jednotkou ? Někde sem četl že řídící jednotka u tohodle volantu když ho dáš do SUperba I vyhodnocuje jako problém s airbagem... co je na tom pravdy ?

• o 2 roky později...
Vloženo

Ahoj chtel bych se zeptat jestli je hodne velky problem vymenit puvodni volant bez MF za volat z O2 rs… v superbu jsem to uz videl… jestli to uz nejaky clen ma tak pardon, jsem novy a prislo mi logicke napsat do tohoto vlakna :) diky

Vloženo

Zdar, jestli chceš opět volant bez MF, není problém. Stačí jen přepinovat/přepájet airbag. Též jsem vyměňoval staré 4-rameno za RS volant. Můžeš tam dát klidně i ten po FL. Už se to tu ale probíralo..

Vloženo

Ok diky moc takze bytam sel i ten co je napr ve fabii II rs? :)..jojo pardon ja vim musem se tu zoirentovat a i ve skodovce … mel jsem doted jen francouzsky auta… a navod na prepinovani toho airbag najdu taky nekde?

Vloženo

No to taky ani nebudu mam kamarada auto elektrikare tak jsem mu chtel jen zajistit co nej vic podkladu ale on je sikovny a prijde na to tedy … diky moc za pomoc

Vloženo

Jj urcite hodim ted ten volant shanim snadse mi neco podari splasit do konce tydne, mam ho v superbu v dezolatnim stavu… jeste se zeptam kdyz ten volant koupim bez konektoru ten si dokoupim normalne v orig skodovce? Predpokladam ze puvodni konektor tam nepujde nebo se pletu?

• o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím, vlastním superba r.v. 03  a mám tam Navi DX a multifunkční volant vcetne tempomatu. Do budoucna plánuju vyměnit rádio, jelikož DX se mi zdá už dost zaostalé a rád bych se zeptal, kdybych tam dal facelift volant bude mi fungovat klakson a airbag? Je mi jasné že prijdu o ovládání na volantu ale ten tempomat by měl jít předělat na páčku ne? Pokud s tím má někdo nějaké zkušenosti tak sem s nimi budu rád :) Jinak plánuju předělání na FL už mám zrcátka s blinkrama a zadní světla, ted jeste masku :)

Vloženo

Co se klaksonu a airbagu týče, tak bude fungovat. Ale facelift volant má i jiný tvar airbagu, takže musíš měnit volant vč. airbagu. Pokud bys chtěl novější volant s airbagem, tak se musí upravovat káblík od airbagu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...