stefanc Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 (editace) Dobry den , Auto : Fabia I 2001 kratka , Comfort , najazdenych cca 160 000 km , predchazajuci majitel servisoval. Problem : Zacalo to tym ze sa napr sami od seba pustili stierace cca na jar, posledny krat sa mi to stalo ( dnes,5.7. ) ze sa rozbehli stierace ( nevypli sa ani ked som vytiahol poistku stieracov (???) tusim c40 ) , prestali fungovat blinkre , klesol citelne vykon motora => siel na 3 valce , poblikavala palubovka , samovolne sa stiahli predne okna ( zadne su na svihadla ) a nedali sa vytiahnut , obcasne cvakli sam od seba zamky . Niekte v palubovke bolo pocut cvakat nejake rele . Cize sa stale objavi nieco nove . prvy krat sa stierace sice samovolne rozbehli ked bolo mokro po dazdi ale robi to aj ked je uplne sucho . Paradoxne sa problem v 80% pripadov dal odstranit uderom do palubovky v mieste medzi volantom a stlpikom pri vodicovi resp pri poistkach .. Uznavam ze to nieje dobry sposob riesenia problemu ale co uz ked pomohlo . Zvazok v motore je odbaleny a nevyzera byt poskodeny . Na diagnostike som nebol ale predpokladam,ze ked sa to nestane akurat vtedy tak nenajde nic .Do auta je dorabany alarm KEETEC asi TS 13 . problem sa vsak objavil davno po namontovani. Prosim co by to mlhlo byt pretoze mi auto momentalne staoji v garazi a bojim sa snim niekam ist kedze sa to zhorsuje. predom dakujem Stefan Editováno: 5. Červenec 2010, autor: stefanc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Co kabelovej svazek? Máš ho odmotanej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefanc Vloženo 5. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Ano ten je odmotany ,to som pozeral ako prve ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Pak je možnost, že ti nějaká na kabelech zapracovala nějaká myš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefanc Vloženo 5. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 No ale to by zrejme bola chyba stale , takto sa len sporadicky .:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2010 Záleží jak se dráty dotknou a co všechno je pod proudem. Co máš zapnutý a tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.