KoNG Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 nebude lepší tuhle kontrolu vypnout v 19 BYTE 1 BYT ? případně by jsi musel překodovat světla v BYTE 18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Na BYTE 18 bacha, do toho se radši nepouštět pokud člověk neví přesně co dělá. A raději VASem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Pánové, měl bych dotaz. Dá se wagem změnit nastavení průměru - obvodu kol? F2 po FL letošní. Koupil jsem si na zimu předepsané pneu 185/60 R14, a zjistil jsem že mají menší průměr než 195/55 R15 co jsem dostal z výroby. Tachometr ukazuje tak o 10 procent.vic než skutečně jedu. Na to by se dalo zvyknout, ale jsou potom nesprávné údaje počtu ujetých km. Na těch 15kách to taky ukazovalo víc. S tím je počítáno, ale ne o tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 (editace) v tom bude BCM asi nevině tohle bude věc kódování budíků ale jednodušší je tam dát rozměr co tam má být Editováno: 15. Prosinec 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Netrvám na kódování v BCM. A v kódování budíků to jde? A jak? A rozměr tam mám co má být, aspoň ho mám zapsaný v TP. Tady http://forum.skodahome.cz/topic/15271-zimni-pneu/page__st__800__p__1563372#entry1563372 jsem o tom psal podrobněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 každopádně bych to řešil přes výrobce vozu mám to v TP a proč mám tyhle problémy hledat a pátrat po kódování je nesmysl i když to určitě jde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 (editace) zase trochu oživím téma konečně jsem se dostal k tomu abych něco málo odzkoušel a z toho co jsem měl možnost zkusit doporučuji aspoň tyto věci nakódovat BYTE 0, Byt 0 - Anti Carjack (na jeden stisk ovladače odemkne pouze řidičovi dveře) BYTE 0, Byt 3 - auto unlock po vytažení klíče BYTE 0, Byt 4 - auto lock při překročení 15km/h BYTE 4, Byt 5 - zamknutí vozu po 30s při odemknutí bez otevření dveří BYTE 12, Byt 2 - po vytažení klíče ze zapalování nedojde k rozsvícení interiéru BYTE 14, Byt 4 - dodatečné setření (po použití ostřikovače) BYTE 17, Byt 3 - vypne klakson po vytažení klíče ze zapalování , ideální když si ve voze hrají děti auto jim netroubí a nebo chcete spát s hlavou na volantě jinak nepočítám samožřejmě funkce staging, cruise display, tempomat, corner light a další standardní věci jinak já plánuji dodělat senzor deště a auto světla Editováno: 6. Únor 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 a ještě pro ty co jsi chtějí modifikovat XDS a ABS Changes made..... In VCDS Select Control Module, go to 03 ABS Brakes, then 10 Adaptation, go to Channel: Channel 09 Brake Assist There are 3 settings for this 0-center (stock setting) 1-small 2-hard I changed this from the stock 0 setting to 2 and this has made the brake pedal more responsive to smaller inputs. Feels more positive in use, especially under enthusiastic motoring. Channel 36 XDS There are 3 settings 0-center (stock setting) 1-weak 2-strong Again I changed this from 0 to 2 and this one mod alone makes the Polo into a different/better beast under hard driving. It acts almost like my ED30 did with the Quaife and yet doesn't feel as fidgety. Seems more planted around bends and that much better to push through the corner on exit. This mod comes with a five thumbs up.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 1. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 KoNG - ako si pokročil s dažďovým senzorom. Ja ho už mám asi rok, ale stále som nedošiel na to, ako ho použiť na ovládanie svetiel? Pozeral som schémy na Polo, ale ani Polo nemá ovládanie svetiel podľa senzora. Hlavný problém je, že netuším, kam by prišiel pripojiť výstup zo spínača svetiel pre polohu Auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 2. Duben 2012 Sdílet Vloženo 2. Duben 2012 diamant - můj senzor zatím čeká montáž, bohužel to co píšeš jsem řešil i s jirkou (jikra) který již sensor má namontovaný zatím nevíme kam to píchnout. Netuším právě jestli polo či ibiza mají auto světla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodulo Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 ahojte vsetci mam HEX-CAN kabel z Ciny, pouzivam ho s VCDS 11.2.0, podarilo sa mi zapnut autozamykanie/odomykanie, ale to je asi tak vsetko. Tym, ze nemam dialkove ovladanie mam dost okliestene moznosti ( neda sa aktivovat coming/leaving home, automaticke zamknutie ak bolo auto odomknute a do 30 sekund sa neotvoria ziadne dvere ani kufor ). Taktiez mi nejde aktivovat potrvdenie zamknutie auta hlasovym signalom ( na mojej starej fabii som mal alarm, kde to slo aktivovat, zapipala sirena ).Tiez neviem nastavit funkciu staging ( pretocenie ruciciek tacho/otackomeru ) v labeloch VCDS ho jednoducho nemam, tiez ho nevidim ani v LCODE . Vie mi niekto prosim pomoct, ci nieco robim zle alebo jednoducho mi to nepojde aktivovat? Vdaka za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Akustické potvrzení uzamčení jde jen při alarmu z výroby. Staging se nastavuje v Adaptacích ŘJ budíků, nenastavuje se kódováním. Zkus to najít tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 Jo nastavuje se v přizpůsobení přístrojovky 17 a to jako staging nebo česky inscenace. Ale pozor zase už nejnovější budíky snad prý tuto funkci nepodporují. Naposledy jsem to dělal u modelu 2011 a tam se u FAbie II aktivovat dalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodulo Vloženo 3. Duben 2012 Sdílet Vloženo 3. Duben 2012 (editace) No bude to asi tym, ze mam novu fabku a asi tym aj nejake nove budiky, ktore to nepodporuju lebo jednoducho label "staging" tam nemam, len som sa cudoval, ako vsetci pisali, ze im to funguje a ja nie a nie to najst EDIT: viete sem niekto prosim upnut nejaky kompletny zoznam funkcii, ktore su dostupne na Fabii II. po facelifte? Dakujem krasne PS: mam riadiacu jednotku 6R7 937 085 E Editováno: 8. Duben 2012, autor: dodulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodulo Vloženo 14. Duben 2012 Sdílet Vloženo 14. Duben 2012 Ahojte viete mi niekto prosim pomoct s tym ako mam vypnut kontrolu vypalenej ziarovky? Po nahodeni LED do parkovaciek mi to hlasi. Na fore som nasiel iba labely na inu riadiacu jednotku ako mam ja a vo VCDS 11.2 sa mi da kontrola vyhorenej ziarovky iba pozapinat ( osvetlenie SPZ, brzdove svetlo, spätne svetlo, atd. ), no nenasiel nikde, ze by som to mal zapnute, takze vobec neviem kde to vypnut, asi len cez lcode. RJ mam tuto 6R7 937 085 E. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 tak snad to někomu zpřehledním : http://ardana.homeip.net/vcds/Ibiza-6J-VCDS-options-EN.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodulo Vloženo 16. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2012 ahojte da sa nejak vycitat PIN pre security access do VAG-u? Resp. na jeho zistenie mi asi nebude postacovat ODB VagCom kabel pracujuci s verziou 11.10. Pripadne by mi niekto z fora vedel ten PIN zistit? Neni problem prist hockde v SR. vdaka za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malexa1 Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Zdravim, dodělával jsem na mém roomsteru (po FL) tempomat, bohužel moje současná BCN jej nepodporuje "86H" Mám možnost koupit novou jednotku buď 6R7937087F nebo 6R7937087M. Znáte někdo rozdíl mezi oběma jednotkama, zajímá mě i to, co všechno jednotky umí. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 Fkem nic nezkazíš Mko mi neříká nic jestli to nebude holota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 4. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2012 87F a 87H vím, že je ok a podporuje zároveň Tempomat 87M nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malexa1 Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 rozumim, budu se teda radeji drzet osvedcenyho "Fka", diky! nevite zda "F" umi i corner? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 ano umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ManiacT Vloženo 5. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2012 Zdravim, vypnul jsem nějak denní svícení u Roomstra Praktik 2010.Nevíte někdo jak ho mám nakódovat zpět? Číslo centrální el. je 6R7937085C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 U roomstera je na denní svícení spínač u pojistek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 20. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2012 Snad pod volantem. Ve fabie 2 je pod volantem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.