pafel Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Správné slovo. Ty fotky - fakt odstrašující příklad pro ty co si chcou sami dodělat klimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 tak pred tym borcom takyto ludia by mali byt v servisoch a nie ty patlalovia v monterkach co si hovoria mechanici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 tak pred tym borcom takyto ludia by mali byt v servisoch a nie ty patlalovia v monterkach co si hovoria mechanici. Ale zas nie všetci sú zlí.... ja poznám minimálne troch odborníkov, čo sa týka áut Škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Správné slovo. Ty fotky - fakt odstrašující příklad pro ty co si chcou sami dodělat klimu. nevím proč by to měl byt odstrašující případ? Chtěl klimu tak si ji dodělal. Já jsem dodělával boční bagy a esp. žádná hrůza to nebyla a ta klima nebude o moc horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 Správné slovo. Ty fotky - fakt odstrašující příklad pro ty co si chcou sami dodělat klimu. nevím proč by to měl byt odstrašující případ? Chtěl klimu tak si ji dodělal. Já jsem dodělával boční bagy a esp. žádná hrůza to nebyla a ta klima nebude o moc horší. ESP samo-domo? Jak je to finančně a časově náročné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Březen 2007 Sdílet Vloženo 30. Březen 2007 tak pred tym borcom takyto ludia by mali byt v servisoch a nie ty patlalovia v monterkach co si hovoria mechanici. Ale zas nie všetci sú zlí.... ja poznám minimálne troch odborníkov, čo sa týka áut Škoda... jasne cest vynimkam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juniorrr Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 (editace) kamarat to ide zrovna skusat - dostal Fabcu darom, ale chyba mu tam pre neho par detailov, ktore nedokaze prekusnut, takze bude dorabat. Urcite je to pracne viac nez dost, ale na druhej strane, auta su jeho hobby, a je mu jedno, ze zabije dost casu montazou. Vlastne, ak si chces auto este par rokov nechat, tak investicia par dni prace sa do tej klimy oplati - jedina otazka podla mna znie, ci to zvladnes. Ak hej, tak nie je o com. Co sa tyka rozdielov medzi mechanikmi a "mechanikmi", tak ja som mal tento problem nedavno. Ked som kupoval Fabiu, tak som si doniesol vlastny 2-cestny alarm, aby mi ho namontovali, pretoze ak by mi ho montovali tam, kde som ho kupil, zevraj by som stratil zaruku. Vysledok? "znackovi" servisaci sa s tym babrali x hodin a skoncilo to tak, ze doma v krabici mam modul dialkoveho stratu, ktory si pocka do konca zaruky, pretoze oni to nezvladaju a inde si to nemozem dat. Takze dakujem pekne za taky "znackovy" servis. Editováno: 31. Březen 2007, autor: juniorrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petris Vloženo 31. Březen 2007 Sdílet Vloženo 31. Březen 2007 Kámoš si ji nechal dodělat ve škodovce a platil fakturu 45.000 To bych za to nikdy nedal, ale zlatý český ručičky si poraděj. Neorigo servis bych viděl na půlku, ale on nechtěl přijít o záruku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladiikk Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Tak už mám taky klimu. Je to cca 3dny práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ald-a Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Zdravím, mám zájem o dodatečnou montáž klimy do fabie 1.2 (47kW). Jak jsem pročítal Vaše příspěvky, vím, že to není zcela jednoduchá práce. Mám však dotaz jestli je tu někdo kdo už klimu montoval, a na kolik to příjde. Dík ald-a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 já si nechával montovat klimu u známého a vyšlo mě to na 6000Kč i materiálem a naplněním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ald-a Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 To je zadarmo, nabylo to za 60 tis kč. Jinak nemáš nějaké zkušenosti, co to všechno obnáší? atd. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 já si nechával montovat klimu u známého a vyšlo mě to na 6000Kč i materiálem a naplněním tak zobral by som to aj za dvojnasobok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 tusim MAKOV ma s tym skusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makov Vloženo 20. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 (editace) tu su nejake fotky: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8053 problem je zohnat komplet klimu. Co je Vam teplo chlapi? Editováno: 20. Červenec 2007, autor: makov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 celkem to tu je dobře popsáno i nějaké foto tam je. cena okolo 15-20 se podle mého dá sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 tu su nejake fotky: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8053problem je zohnat komplet klimu. Co je Vam teplo chlapi? jasne ze mi je teplo v tomto extremnom horku sa bez klimy neda vydrzat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 tu su nejake fotky: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8053problem je zohnat komplet klimu. Co je Vam teplo chlapi? jasne ze mi je teplo v tomto extremnom horku sa bez klimy neda vydrzat tech sest je pouze montaz, k tomu jeste klima samo, delal mi to ten stekjny jak kaskovi, me vysla na 25 se vsim vsudy, ale mam to jak origo...sehnal jsem presne ze stejne motorizace, vetraky vsechno jak kdyby to bylo z vyroby...a lebedim si, bez klimy uz ani rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ald-a Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Jo to vedro je fakt k padnutí... nabízím 20 - 25 tis za montáž klimy i s materiálem Fabia (47 kW) nejde se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ald-a Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 koukl jsem na tu diskuzi a je to asi zajímavá práce... docela dost se toho rozebírá... Gratuluji k úspěchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Nabíím klimu na Fabii TDI za 24000 s montáží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ald-a Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Na mou fábku by se nenašla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žíža Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 já si nechával montovat klimu u známého a vyšlo mě to na 6000Kč i materiálem a naplněním Ahoj, prosím tě, shánim do své fabie klimu. Můžeš mi dát nějaký kontakt na toho človíčka?? Potřebuju poradit jak a za kolik by se to dalo zvládnout díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 24. Červen 2008 Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Nevím, jestli ti kasko vzhledem k datu jeho příspěvku ještě odpoví, ale zkus mezitím Garnyho nebo MartinaRS, oba tu najdeš na fóru a oba by ti měli umět pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.