Mopachi Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Zdravím, mám problém se zesilovačem fenner kterým poháním subwoofer.Chvíli hraje chvili ne a kdyz hraje treba 20 minut tak je hrozně horkej.Elektrikář tam vyměnil spínání od remote kabelu a nepomohlo to.Kdyz prijdu do auta nekdy rano a zapnu to tak to nehraje a nemuze byt prehratej.Vzdy se rozsviti kontrolka protect a nehraje to.Ted mě říkal elektrikář že muže být problém v kostře u autoradia,ale bracha říkal že autoradio s tím nemá nic společného, že je to problém v zesilovači.Jinak všechny hodnoty přeměřeny a vše v pořádku, kabely sou pořádné a navíc kostra autozesilovače vedena na minus baterky.Už nevím co s tím?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Zdravím, mám problém se zesilovačem fenner kterým poháním subwoofer.Chvíli hraje chvili ne a kdyz hraje treba 20 minut tak je hrozně horkej.Elektrikář tam vyměnil spínání od remote kabelu a nepomohlo to.Kdyz prijdu do auta nekdy rano a zapnu to tak to nehraje a nemuze byt prehratej.Vzdy se rozsviti kontrolka protect a nehraje to.Ted mě říkal elektrikář že muže být problém v kostře u autoradia,ale bracha říkal že autoradio s tím nemá nic společného, že je to problém v zesilovači.Jinak všechny hodnoty přeměřeny a vše v pořádku, kabely sou pořádné a navíc kostra autozesilovače vedena na minus baterky.Už nevím co s tím?!? nemůže být zkratovaný výstup na reprák někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mopachi Vloženo 21. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 (editace) Když to začalo zlobit a byl zesik po oprave delal jsem nove kabely k repreaku... Navic jsem byl u druhyho bobika a ten vse odpojil ze zesaku nechal jen napajeni a sepnul remote a protect dal svitil tak rikal ze problem neni v aute ale v zesaku a ten opravar me vratil penize za opravu a rekl ze nevi cim by to uz mohlo bejt Editováno: 21. Červenec 2010, autor: Mopachi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mopachi Vloženo 21. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 Máte někdo zkušenosti s touto značkou zesíků? Mac audio MPX 2000, parametry:Max. výkon do 4 Ohm 14,4V 2x180 / 1x500 Watt RMS výkon do 4 Ohm 14,4V 2x60 / 1x150 Watt Max. výkon do 2 Ohm 14,4V 2x250 Watt RMS výkon do 2Ohm 14,4V 2x80 Watt Kmitočtový rozsah (-3 dB) 5 - 50000 Hz Vstup. Impedance 20 kOhm Rozměry 239 x 58 x 226 mm Váha 1,9 kg Cena:1500. Mam do toho jít když mě odchazí ten můj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 ...tak MacAudio je rozhodně povedenější než Fener...o stejném výkonu a nový se zárukou... http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/27-1-Audiomedia/89-2-zesilovace/5/476-Audiomedia-PR300-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 (editace) Tak se taky rovnou zeptam... predem zminim ze jde o veci z aukra :-D k Subwooferu zesilovac http://aukro.cz/item1283245088_magnat_edition_22hq.html jestli se tomu da verit a k nemu jestli ma cenu kdyztak kupovat http://aukro.cz/item1283245034_digitalni_kapacitator_red_led.html mam oktu TDi se 120A regulatorem, coz mi prijde dostatecne a klimu poustim hodne malo kdy (tak 4x do roka), tak jestli by to mohlo stacit bez toho kapacitatoru a nebo jestli by stal vubec i ten zesilovac za to, prijde mi oboji docela levny, tak nevim... Editováno: 26. Říjen 2010, autor: PatrickE3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.