Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Z navodu jsem to nejak nepobral... Nevite nekdo, jak vynulovat pocitadlo TRIP a nesmazat pritom ostatni udaje z pameti v pripade maxidotu?

Pravé tlačítko je iba na nulovanie kilometrov nič iné nevymažeš.

Upraveno od Luďa
necituj předchozí příspěvky

• 5 týdnů později...
  • Autor

Diky moc za radu... Ja si mezitim ten navod procetl poradne a vsiml jsem si toho, ale stejne dik...

• 1 měsíc později...

Dobrý den,

nechci zakládat nové téma. Možná budu mít možnost zakoupit ojetého Yetiho 1.8 ve výbavě Activ. V této výbavě ale není MaxiDot. Chtěl bych se proto zeptat, jak vypadá přístrojová deska bez MaxiDotu, co to tam všechno ukazuje? Lze nějakým přepínačem zjistit např. průměrnou spotřebu?

Díky

• 1 rok později...

hledám něco o maxidotu, jak správně nastavit....nějak se v tom ztrácím....help....v zimě byla skutečná průměrná spotřeba o 0,5l vyšší než ukazoval počítač....teď jsem přezul na letní a počítačem uváděná spotřeba stoupla o 1 litr...uvidím až dotankuju do plný kolik to vlastně žere...nemá se tedy náhodou někde něco přenastavit, já tam nic nenašel...dík

mně se taky rozchází real vs maxidot o 0,5 - 1 l/100km .. asi normál :)

Já mám teď na palubáku 6,8 a skutečnou spotřebu mám 6,87. Jinak asi nato má vliv to jak to kdo počítá. Když se PP vynuluje tak mám rozdíl do půl litru.

Upraveno od z.docekal

počítám každý měsíc....stav nádrže na začátku, dotankované litry, stav nádrže na konci, ujeté km...ve stejný čas nuluju PP ... odhadnout stav v nádrži je ale taky umění .o))) prvních 100 km se ručička skoro nehne, pak nastane rapidní pokles :D taky záleží na tom, jestli stojíme na rovině nebo ne a tak různě....

Moze to byt sposobene rozdielnym rozmerom letnych a zimnych kolies.

rozchází se mi na letních i zimních...v zimě asi víc ...

Počítadlo lze upravit +- nějaký procenta pomocí VAG kabelu a doladit to tak aby to ukazovalo reálnějc.

Ista odchylka tam je vzdy, u mna 0.4-0.5l/100km.

V nastaveniach Maxidotu je mozne zmenit letne a zimne gumy. Mozno to trochu pomoze.

A k čemu to je dobrý? Nejni náhodou šuma fuk jestli jedu za 7,55 nebo 8,13?

mas pravdu je to jedno :-)))

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.