Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 5 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Dobrý den,

nechci zakládat nové téma. Možná budu mít možnost zakoupit ojetého Yetiho 1.8 ve výbavě Activ. V této výbavě ale není MaxiDot. Chtěl bych se proto zeptat, jak vypadá přístrojová deska bez MaxiDotu, co to tam všechno ukazuje? Lze nějakým přepínačem zjistit např. průměrnou spotřebu?

Díky

• o 1 rok později...
Vloženo

hledám něco o maxidotu, jak správně nastavit....nějak se v tom ztrácím....help....v zimě byla skutečná průměrná spotřeba o 0,5l vyšší než ukazoval počítač....teď jsem přezul na letní a počítačem uváděná spotřeba stoupla o 1 litr...uvidím až dotankuju do plný kolik to vlastně žere...nemá se tedy náhodou někde něco přenastavit, já tam nic nenašel...dík

Vloženo (editace)

Já mám teď na palubáku 6,8 a skutečnou spotřebu mám 6,87. Jinak asi nato má vliv to jak to kdo počítá. Když se PP vynuluje tak mám rozdíl do půl litru.

Editováno: , autor: z.docekal
Vloženo

počítám každý měsíc....stav nádrže na začátku, dotankované litry, stav nádrže na konci, ujeté km...ve stejný čas nuluju PP ... odhadnout stav v nádrži je ale taky umění .o))) prvních 100 km se ručička skoro nehne, pak nastane rapidní pokles :D taky záleží na tom, jestli stojíme na rovině nebo ne a tak různě....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...