Publikováno Červenec 21, 201015 r Z navodu jsem to nejak nepobral... Nevite nekdo, jak vynulovat pocitadlo TRIP a nesmazat pritom ostatni udaje z pameti v pripade maxidotu?
Červenec 24, 201015 r Pravé tlačítko je iba na nulovanie kilometrov nič iné nevymažeš. Upraveno Říjen 26, 201014 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Srpen 23, 201015 r Autor Diky moc za radu... Ja si mezitim ten navod procetl poradne a vsiml jsem si toho, ale stejne dik...
Říjen 12, 201014 r Dobrý den, nechci zakládat nové téma. Možná budu mít možnost zakoupit ojetého Yetiho 1.8 ve výbavě Activ. V této výbavě ale není MaxiDot. Chtěl bych se proto zeptat, jak vypadá přístrojová deska bez MaxiDotu, co to tam všechno ukazuje? Lze nějakým přepínačem zjistit např. průměrnou spotřebu? Díky
Říjen 12, 201014 r Ve vybave Active se priplaci i za MFA - tzn., ze pocitac tam neni. Misto nej je jen pocitadlo kilometru - http://img.auto.cz/m...f7dc712b25f.jpg Navod k obsluze strana 18 .
Březen 29, 201213 r hledám něco o maxidotu, jak správně nastavit....nějak se v tom ztrácím....help....v zimě byla skutečná průměrná spotřeba o 0,5l vyšší než ukazoval počítač....teď jsem přezul na letní a počítačem uváděná spotřeba stoupla o 1 litr...uvidím až dotankuju do plný kolik to vlastně žere...nemá se tedy náhodou někde něco přenastavit, já tam nic nenašel...dík
Březen 29, 201213 r Já mám teď na palubáku 6,8 a skutečnou spotřebu mám 6,87. Jinak asi nato má vliv to jak to kdo počítá. Když se PP vynuluje tak mám rozdíl do půl litru. Upraveno Březen 29, 201213 r od z.docekal
Březen 30, 201213 r počítám každý měsíc....stav nádrže na začátku, dotankované litry, stav nádrže na konci, ujeté km...ve stejný čas nuluju PP ... odhadnout stav v nádrži je ale taky umění .o))) prvních 100 km se ručička skoro nehne, pak nastane rapidní pokles taky záleží na tom, jestli stojíme na rovině nebo ne a tak různě....
Březen 30, 201213 r Počítadlo lze upravit +- nějaký procenta pomocí VAG kabelu a doladit to tak aby to ukazovalo reálnějc.
Březen 30, 201213 r Ista odchylka tam je vzdy, u mna 0.4-0.5l/100km. V nastaveniach Maxidotu je mozne zmenit letne a zimne gumy. Mozno to trochu pomoze.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.