kubinj1 Vloženo 21. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2010 Z navodu jsem to nejak nepobral... Nevite nekdo, jak vynulovat pocitadlo TRIP a nesmazat pritom ostatni udaje z pameti v pripade maxidotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radoo Vloženo 24. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2010 (editace) Pravé tlačítko je iba na nulovanie kilometrov nič iné nevymažeš. Editováno: 26. Říjen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubinj1 Vloženo 23. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 Diky moc za radu... Ja si mezitim ten navod procetl poradne a vsiml jsem si toho, ale stejne dik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Dobrý den, nechci zakládat nové téma. Možná budu mít možnost zakoupit ojetého Yetiho 1.8 ve výbavě Activ. V této výbavě ale není MaxiDot. Chtěl bych se proto zeptat, jak vypadá přístrojová deska bez MaxiDotu, co to tam všechno ukazuje? Lze nějakým přepínačem zjistit např. průměrnou spotřebu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 12. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2010 Ve vybave Active se priplaci i za MFA - tzn., ze pocitac tam neni. Misto nej je jen pocitadlo kilometru - http://img.auto.cz/m...f7dc712b25f.jpg Navod k obsluze strana 18 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 hledám něco o maxidotu, jak správně nastavit....nějak se v tom ztrácím....help....v zimě byla skutečná průměrná spotřeba o 0,5l vyšší než ukazoval počítač....teď jsem přezul na letní a počítačem uváděná spotřeba stoupla o 1 litr...uvidím až dotankuju do plný kolik to vlastně žere...nemá se tedy náhodou někde něco přenastavit, já tam nic nenašel...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 mně se taky rozchází real vs maxidot o 0,5 - 1 l/100km .. asi normál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z.docekal Vloženo 29. Březen 2012 Sdílet Vloženo 29. Březen 2012 (editace) Já mám teď na palubáku 6,8 a skutečnou spotřebu mám 6,87. Jinak asi nato má vliv to jak to kdo počítá. Když se PP vynuluje tak mám rozdíl do půl litru. Editováno: 29. Březen 2012, autor: z.docekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 počítám každý měsíc....stav nádrže na začátku, dotankované litry, stav nádrže na konci, ujeté km...ve stejný čas nuluju PP ... odhadnout stav v nádrži je ale taky umění .o))) prvních 100 km se ručička skoro nehne, pak nastane rapidní pokles taky záleží na tom, jestli stojíme na rovině nebo ne a tak různě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Moze to byt sposobene rozdielnym rozmerom letnych a zimnych kolies. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anqelito Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 rozchází se mi na letních i zimních...v zimě asi víc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Počítadlo lze upravit +- nějaký procenta pomocí VAG kabelu a doladit to tak aby to ukazovalo reálnějc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Ista odchylka tam je vzdy, u mna 0.4-0.5l/100km. V nastaveniach Maxidotu je mozne zmenit letne a zimne gumy. Mozno to trochu pomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 A k čemu to je dobrý? Nejni náhodou šuma fuk jestli jedu za 7,55 nebo 8,13? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 mas pravdu je to jedno :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.