Přejít na obsah

teče mi do feldy :-) a profukuje střešní okno


fedafeda

Doporučené příspěvky

zdravím všechy zúčastněné

mám problém se zatékáním do auta. Nedávno jsem si nechal měnit čelní sklo u feldy a mechanik říkal že ten lem na kterým to sklo drží byl dost v háji a tak že to tam vykytoval. Jsem si stím hlavu nelámal ale ted jak byli bouřky tak mě někam zatekla voda a už dvakrát mě to vytlouklo baterku komplet. prostě i když byl klíček vytaženej větráky jeli o stošest. Jestli pro mě máte nějakou radu budu rád. mám taky střešní okno a když jedu víc jak 60 tak to píská jak nepříčetný a když otevřu nějaký okno tak je to v poho, ale pořád z otevřeným oknem to nejde tak jestli máte nějakou radu čím to je nebo jak to zpravit jinak to asi objedu silikonem a nebudu použivat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Vcera jsem spravoval svuj sibr. Piskal a teklo tam. Evidentne pri plnem dotazeni mechanismu okno uplne nedosedalo. Planoval jsem mechanismu ohnout smerem dovnitr, ale nakonec stacilo dotahnout imbusem dva sroubky, ktere drzely cast mechanismu. Byly povoleny opravdu nepatrne, ale stacilo to aby okno po zavreni krasne dosedlo. No a pokud je vse utazeno, tak jedine ohnout cely ten mechanismus. Kdyz ani to nepomuze, tak jedine silikon. Tak jsem to musel pred par lety vyresit na rapidovi :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

měl jsem ten samý problém, voda v pojistkovém bloku mi úplně vyšťavila baterku, takže jsem udělal následující postup: vyměnil jsem přední sklo i s těsněním (na pojišťovnu - připojištění při pov. ručení - sklo poškoz. po "kamínku" ;) ). Pak jsem koupil celou tubu silikonu a objel s ním těsnění kolem dokola. Nejdříve mezi gumou a kastlí a pak i mezi gumou a oknem. Silikonem jsem nešetřil, musí se přebytečný při vrácení gumy ke karoserii, či sklu vytlačit ven. Pak bude klid, jako ho mám i já :palec2:

Pokud se to bude dělat na starou gumu, efekt není zaručen, páč guma už je stářím ztvrdlá a nedoléhá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...