KamiSuperB Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Kdybyste nekdo potrebovali ty dily mam u autokelly a Elitu velky slevy, staci dat vedet co je potreba a poslu nakupku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 3. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2011 Zdravim vas:) taky jsem dnes menil levej kloub a ejhle cvakani jde porad slyset ikdyz min:( muze cvakat i vnitrni kloub??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Takže dnes vyměněny obě kosti a to zasr..,cvakání neustálo!Nechápu,co to může být.Nechce se mě po částech měnit celá náprava! Může cvakat homo i při rozjezdu(bez zatáčení) prostě při rovným rozjíždění,brždění to vydává zvuky jak homo. Jsem z toho na prášky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 (editace) Já bych zkusil zatočit na tu stranu co to cvaká a rozjedse a pak na druhou,když to bude cvakat jen na tu jednu bude to ten Homouš.To už,ale musí cvakat hodně dlouho,když ti to cvaká i bez zatočení......musí být už v prd... Ještě by mě zajímalo zda ti to stupňovalo,či hned křoupalo i s kolama rovně ? Editováno: 8. Září 2011, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Září 2011 Sdílet Vloženo 8. Září 2011 Přesně tak. Jestli je homo už totálně v prdeli tak ti to bude cvakat i když jedeš rovně. Můj případ. Zatáčení nic a cvakal jen při plném rejdu. Pak při jízdě rovně třeba po dálnici se mi při 130 rozvibroval volant až jsem musel zastavit. Párkrát jsem kopl do LP kola a pak zase jel chvíli v pohodě a pak zase. Nakonec vyměněn L homokloub a vše v pořádku. Už to nic nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 (editace) Ahoj. Takže při plným rejdu (na obě strany) je ten zvuk pořád stejnej. Je pravda Libore,že při vyšších rychlostech se volant trochu chvěje,ale to dělá od začátku. to cvakání přišlo ráz naráz,né postupně. Nahrál jsem to tak si poslechněte co to dělá. Je to dobře slyšet.V tom videu zařazuji D a R a pouze pouštím brzbu(bez plynu) po rovině bez plynu a rejdu. Hned,po zařazení D nebo R (když jde auto do záběru) ještě při sešlápnuté brzdě to už cvaká. Díky Petr Editováno: 11. Září 2011, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 Ajejej,aby to nebylo nakonec v převodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 No to snad ne,ten zvuk jde opravdu slyšet od nápravy a dělá to i při jízdě.Tiptronic se chová pořád stejně dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 Nedavno se tady někdo ptal jak se vyvarovat koupě špatného tiptroniku.A radily mu při sešláplé brzdě zkoušet přeřazovat a nesmělo to vydávat žádné kovové zvuky. Když ano nekupovat.Na ten homokloub mě ten zvuk nepříde,ale třeba hodně vyběhanej už se takhle chová.Žralok ti řekne zda to je jak u něj.Hodně štěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 Dík.Ten špatnej zvuk tiptronicu je trochu jinej.Pár špatných automatů jsem už slyšel a bylo to něco jinýho,tak doufám že ten můj je o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Nebo myslíte že by to mohlo dělat toto rameno? Ta guma v něm je docela dost volná. Ten olej je silikonovej sprej,co jsem tam nastříkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Možná napíšu kravinu. Nemůže to být třeba něco od brzd? Když měníš rychlostní páku tak stojíš na brzdě a pak ji pustíš a rozjedeš se a něco se tam povolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 (editace) Čau, to netuším,ale brzdy jsou cca půl roku nový (kotouče destičky). Ono to dělá i když mám už nohu z brzd a popjíždím Editováno: 14. Září 2011, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Nemyslím kotouče ani destičky. Spíš nějaká pružina. Při sešlápnutí brzdy odpojíš měnič v převodovce pak se zase zapojí. Myslel jsem něco takového. Je to vše pod autem. Jestli máš možnost, tak to zvedni, stoupni si pod auto a někdo v autě aby měnil rychlostní páku. Když to bude dělat při odlehčených kolech (nápravě) tak bych hledal chybu tam. Když to dělat nebude tak někde na nápravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Perfektní nápad.Skusím si někde zajistit zvednutí auta. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 To rameno by bylo znát hlavně na nerovnostech,ale to jsem ti chtěl taky napsat.Když jsem měl vháji přední horní rameno.Tak při přeřazování (manuálem).Mě tam taky cvakalo.Může to být taky tím,jak jde motor do tahu.....tak tam dojde k pnutí a jestli je vyčvachtaný,tak to cvakne.Bylo by to znát třeba když ti ten Automat přeřadí. Sám jsem teda zvědavej co to bude....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Díky.Taky sem zvědavej co to nakonec bude. Jak bude chvíle,tak s tím zajedu na ten zvedák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Přijeď v sobotu na sraz,tam už se to odhalí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Rád bych,ale za chvíli pracovně odjíždím a vracím se až v pondělí večer Mám odtamtud kousíček chatu,tak jsem vás tam mohl provést a ukázat vyzkoušný sklepy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 (editace) Ahoj, takže záhada toho hnusnýho cvakání(viz video, pár příspěvků výš) je konečně vyřešena!Už jsem to nevydržel a lehl pod auto a je to silenblok vífuku.Ten první, hned za automatickou převodovkou.Povolil sem ho,natlačil do něj vazelínu a je to good.Jak se to ukáže znovu, což si myslím že po pár deštích se vazelína vymyje, tak koupím novej.Nemáte prosím vás někdo číslo dílu? Editováno: 19. Březen 2012, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Tak jsem byl teď na myčce a zatím v pohodě,sem zvědavej jak dlouho to vydrží:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBob Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Kdo by to řekl, že to bude taková kravina :-D Díky za řešení, do budoucna se bude určitě hodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 (editace) No taky sem si říkal že sem vůl a měl sem pod to lehnout už dřív.Promazával jsem nápravu jak vůl a hledal chybu jen tam a nakonec taková prkotina. Editováno: 20. Březen 2012, autor: petr vlach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Netušíte někdo kluci, jaký je číslo dílu toho silentbloku, nebo nějakej odkaz kde bych ho mohl koupit? Ani na skoda-dily.cz podle VIN mně nedokázali bohužel poradit a to křupání je už tragický. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Září 2012 Sdílet Vloženo 5. Září 2012 čau Petře, Pouzdro pryžové - 443253149B (2.5D+automat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.