Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Koupil jsem si originální xenony do O2 potřeboval bych vědět jak nakodovat xenony ve vagu 805 ??? , nemám regulaci na kolečko ani náklonové čidla . Dík za odpověď

Koupil jsem si originální xenony do O2 potřeboval bych vědět jak nakodovat xenony ve vagu 805 ??? , nemám regulaci na kolečko ani náklonové čidla . Dík za odpověď

Tak to jsi s prominutim debil . Doufam, ze ti to nejaky zhnuseny ridic, kterymu tim budes svitit do ksichtu, na oplatku provede neco, co ti ty xenony zrusi. Takovahle hovada bych strilel bez vystrahy.

Tak to jsi s prominutim debil . Doufam, ze ti to nejaky zhnuseny ridic, kterymu tim budes svitit do ksichtu, na oplatku provede neco, co ti ty xenony zrusi. Takovahle hovada bych strilel bez vystrahy.

A co ked ich ma nastavene aby svietili 5m pred auto???? To ze nema nivelaciu alebo kolecko neznamena ze ma HIDky a ze mu svietia setkym rovno do oci!!

• 2 týdny později...

To by byla zrovna taková hovadina, protože by nic neviděl...

nastavíš to pomocí long codingu, stáhni si program a máš to

nastavíš to pomocí long codingu, stáhni si program a máš to

Tak zrovna tohle se ještě dá,ovšem HID jsou prasácké.

Upraveno od Luk1s

v 805 to ide nakodovať bez inych programov, vojdi do jednotky centralnej elektriky /BSG/ daj kodovanie a vyhodi ti policka kde zaskrtnes xenony...teda ak to tvoja BSG podporuje....

[souhlasím,že tohle je prasárna. Pak si dá do kufru nákup a svítí to všem do ksichtu,pokud by to měl nastavené na nejnižší bod,trošku to ztrácí smysl ty xenony. Já když jsem je dávál otci na O1,tak jsem sháněl i čidla na náklony a ostřiky. Už to není takový rozdíl v tý ceně.

v 805 to ide nakodovať bez inych programov, vojdi do jednotky centralnej elektriky /BSG/ daj kodovanie a vyhodi ti policka kde zaskrtnes xenony...teda ak to tvoja BSG podporuje....

vyhodi ti políčka? ne každý vag....

u mna to tak ide....ale ak u niekoho nie potom len Lcode, alebo coding calculator....

• 2 měsíce později...

Čau lidi, dokázal byste mi někdo pomoc, příp. poradit někoho, kdo by mi dokázal překodovat řídící jednotku na xenony, mám Octavii II RS, r.v.09 a nemám nikoho, kdo by mi s tím pomohl, sama nezvládám, přečetla jsem všechno možné, ale bohužel.. :-) díky ... email: ereska09@seznam.cz

napiš odkud jsi a někdo už ti pomůže..

napiš odkud jsi a někdo už ti pomůže..

Jsem z Poděbrad, pokud je někdo poblíž, prosím o pomoc :-)

• 6 měsíců později...

Ahoj,

jsem majitele octavie 2.OTDI BKD rv 07/2006 a potřeboval bych poradit. Nevíte někdo kde nechat v Praze nebo okolí nakodovat xenony a funkci CORNER?

Děkuji všem za radu

obávám se že u 2006 corner nepůjde

presne tak u MR2006 to nejde. musel bys vymenit ridici jednotku - aspon to bylo receno me :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.