boureanuz Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Chtěl bych se zeptat jak velká je rezerva paliva a dojezd když se rozsvítí kontrolka. Mám Fábku 1.4 MPi Rok výroby 2002.Díkes za podané info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Rezerva je 6-7 L. dojazd je podla spôsobu jazdy a či mesto či rovina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Podle MaxiDotu když pípne tak cca 80 km. Ve skutečnosti tak 100. Když svítil dojezd 0 km ujel sem eště 20 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 rezerva je 7l a dojezd je dle průměrné spotřeby ale vesměs jak píšou kluci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WLK111 Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Těch 80-100km by to mělo dát v pohodě, pokud tedy jedeš v kuse,jestli by si s tím popojížděl a častěj startoval počítej tak těch 70km max at nezústaneš někde stát:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misiak242 Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 mne vyšlo od pípnutia po zhasnutie motora (viem to sa nema) 110km ale bežne sa da urobiť tých 70-80km viac ja osobne neriskujem, pp píše dojazd cca 70 km a dá sa dojsť aj 90 ale je to risk, záleží na spotrebe, rozjazdy, jazda do kopca, atď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boureanuz Vloženo 8. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 Všem díky za podané informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slacho Vloženo 11. Únor 2011 Sdílet Vloženo 11. Únor 2011 prave teraz cakam ze mi pípne rezerva kazdu chvilu ale palubne pc mi ukazuje dojazd 130km tak som zvedavy 1.9SDI 2002 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sportovecs Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Mě to pípá vždy u dojezdu 65 nebo 60km..jindy ne..To mi chcete rict ze to pipne,ja tam mam na dojezdu 60km ale ujedu klidne 90km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Pokud pojedeš v kuse a jako člověk tak jo. Pokud budeš jezdit kousky cca do 2 km, tak ani těch 60 km nedáš. Ale ujedeš třeba jen 40. To samý pokud poletíš styl brzda plyn v rychlostech 140km/h a víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 rezerva je 7,5l paliva, tedy záleží vždy na momentální spotřebě...jak napsal Luďa, když se pojede krev při spotřebě 14l/100, ujede se na rezervu cca 50km....když pianko za 7l/100, je to hned cca 100km nic víc v tom lidi nehledejte PS: doporučuju na rezervu moc často nejezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Já zas jo. Je dobrý jednou za čas vyjet nádrž. Ale nenechat to zdechnout. Při nule dolejt z kanistru a valí se dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Luďa: já osobně si to nemyslím...když se jezdí často na rezervu,nebo prostě u dna nádrže, tak je větší pravděpodobnost, že to nasaje nějaký bordel co je usazenej na dně a že tam toho kolikrát je (hlavně u ropáků, díky kvalitě naší "obohacený" nafty )...ale je to jen můj názor, osobně ani nevím, jesti mi kontrolka rezervy funguje, nedovolil jsem jí rozsvítit se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Ja bych nerekl ze je to dobry vyjizdet..usazeniny ktere tam jsou z benzinu se spali v motoru a urcite mu to neprospiva .. ja kdyz jedu na rezervu tak tam minimalne mam aspon 3-4 L jednou jsem se uz modlil abych vubec dojel na benzinku jak jsem tam mel asi 2L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Obecne se nedoporucuje vyjizdet nadrz pro pripadne nasati usazenin,a dojezd na rezervu je vyrobcem stanoven na 60km coz je bezpecne dojeti po rosviceni kontrolky,osobne ale nemam svitici kontrolku v lasce tak tankuju pri ctvrt.nadrze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Únor 2011 Sdílet Vloženo 12. Únor 2011 Mě nevychází kilometry k mojí oblíbený benzínce bez jetí na rezervu, takže mi nic jinýho nezbejvá. Pokud nebudu chtět tankovat jinde. Nemyslím si, ze když dojedeš na rezervu a budeš mít dojezd třeba 10 km že by to sálo tak moc bordelu. Určitě to má vírobce vošéfovaný a sací koš není úplně na dně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 A taky něco jako palivovej filtr ne? Jinak píšou že se rozsvítí nějak tak při posledních 7dmi litrech paliva. Takže pro mojí 1,2 htp to bude asi tak na 80-90km. Ale zkoušet to nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.