Prosinec 19, 20159 r mer tlak paliva, a napis kde mas to cidlo vackove hridele Upraveno Prosinec 19, 20159 r od ladiktm
Prosinec 20, 20159 r A ten kabel si ako opravil.... mal dobry kontakt...., nebol zhnity vo vnutry? Mne auto netahalo ked som mal zlu lambda sondu ale chce to napichnut .
Prosinec 20, 20159 r Kdyz nastartujes studeny motor, tak volnobeh kolisa hned, nebo zacne az po par vterinach. Pokud az po pár vterinach, tak bych to tipoval na lambdu.
Prosinec 20, 20159 r Odpovim najednou - Tlak nezmerim, nemam tlakomer/ pripravek -Cidlo je vedle olej filtru -Z patice koukalo 3 mm kabliku, zbytek visel na buzirce. Oholil jsem a pripajel, po promereni ( propipnuti) s koncem svazku u RJ uz ok - Ano hned po nastartovani a dyl to toci, kdyz po nastartovani chci přidat plyn dusi se ihned, po chvili uz s opatrnosti muzu pomalu slapat na plyn, ale jede to hur nez embecko
Prosinec 20, 20159 r to ti moze robit lambda alebo vstreky ... Jednoznacne to che diagnostiku ta to vidi lepsie
Prosinec 20, 20159 r Jenže pokud mu upadl drát od snímače klik. hřídele,tak mu musela svítit kontrolka. Nic nepíše kdy mu začala svítit a jiné. Samozřejmě kontrolku mohla rozsvítit i lambda. Jenže nemá ji zapsanou. Bez diagnostiky se dál nepohne.
Prosinec 21, 20159 r Kontrolka svitila jeste pred vymenou vseho.. ale napichli jsme to az po vymene.. Byl to kablik od cidla vacky a jeste ted pred napichnutim na vag jsem promeril zasuvku co jde do cidla a dle hodnotz DP OK. Jen pro kontrolu opravy kabliku. Po na pichnuti, vymazani chyby , 2 sec ok, pak opet znovu to samy viz obr. Takze vse furt stejne , zkusim jeste vyndat vstriky a vycistit. Nekde jsem tady cetl ze tuto chybu a chovani muze zpusobit rozvody o zub...
Prosinec 21, 20159 r Jako ze je to mozny ? Je mi to divny , protoze po sundani stareho soukoli se s hridelema nehybalo a novy das preci podle vymezovacich kolicku... Po svatkach na to asi mrknu...
Prosinec 22, 20159 r Ja ti poviem ...u mna sa povolil zaistovaci srob a nasledne mi vacku vytrhlo do jednej strany ... svietila kontrolka mazania a motor siel do srotu . Cim skor si to prekontroluj
Leden 7, 20169 r Ahoj, neda mi to a musim to napsat. Dnes jsme se na to koukli znovu a lepe. Stale dokola to psalo chybu cidla vacky... Takze jak jsem psal ze se s hridelema nehybalo a nove soukoli se preci musi dat na stejne misto, tak se bohuzel ale zapomnel dat kolicek do zamku,tudiz jednoduse ozubene kolo na vacce bylo posunuto o 3 zuby a bez zajistovaciho kolicku,jendotazene sroubem... Kolicek totiz zustal na starem ozubenem kole, jeste ze nic nevyhazuju :-) Takze rozvody udelany spravne a F1 jede jako dabel , trosku jeste kolisaji otacky volnobehu ale to uz nejak doresim....
Leden 7, 20169 r Jj to jo, spis kecani u prace, a nejaky to pivko :-) Ale hlavne stesti v tom ze co jsem se o techto motorech snad spravne docetl, ze se nemuzou potkat... A jestli ne, tak lzu noo :-) Dik...
Září 21, 20169 r zdarec, fabia 1.4mpi 50kw AME, zacala skubat na volnobeh a i pri zrychlovani, ne ale vzdy ... cidlo teploty je nove, sundal sem listu zapalovaci, oddelal sem z ni ty gumy a jedno to perko je rezave.. ostatni tri jsou pekne leskle a ciste, mam se priklanet k tomu, ze lista odchazi na vecnost __?? zkousel sem ji a jikra jde stridave ze vsech 4 kontaktu ... svicky jsou pekne, suche.. vstriky funguji ,,, hlavne me neni jasne ten jeden rezavy kontakt zadna kontrolka nesviti Upraveno Září 21, 20169 r od leo_pipes
Září 24, 20169 r Tak to vycisti , prostrikej kontaktolem a zkus. Co skrtici klapa? Nemas ji spinavou?
Září 24, 20169 r Asi bych mrkl Vagem,jestli mi ten válec vynechává nebo ne. To že lišta jiskru dává-nic neznamená. Za určitých podmínek to tak být nemusí. Palivový filtr jsi měnil?
Září 27, 20168 r prave na VAG nemam moznost,,, ale zda se ze vyreseno,,, vytahnout vstriky ven, vycistit lihem,, dal sem novy gumycky (jedna 8,-) , prejel sem je hadrikem namocenym ve WDcku, slozit. jede to jak za mlada a volnobeh klidny Upraveno Září 27, 20168 r od leo_pipes
Září 27, 20168 r Tak sláva. Někdy se takové chyby těžko hledají. Ten Vag hodně pomůže-napoví a stojí pár korun.
Září 27, 20168 r Když se u toho, ten vag to je zkratka? To je nějaké kabel co se propojí s jakýmkoliv noťasem a autem?nebo nějaká krabica?A kdybych to chtěl, tak kde se to dá sehnat?
Září 27, 20168 r Ale je to předmět k řešení problémů v tomto tématu,,, ale dám si tu práci a najdu si téma, kde se to řeší konkrétně. Dikes
Říjen 24, 20168 r Ja mam podobny problem s tymto motorom. Je divny dusi sa. Okamzita spotreba na volnobehu mi ukazuje s vypnutym ventilatorom a svetlami bez hybania volantom 1,1 l/hod, co ine rovnake motory ukazuju tak 0,6-0,7 l/hod. To je sialene. Ked uvolnim viecko oleja zacne mi odtial fukat vzduch s benzinovym zapachom. Ked som skusal iny motor a otvoril som viecko, nefukalo nic. Pri zavreti viecka kleslo na otackach ale hned ich pekne vytiahlo, moje auto ale nijak takto nereaguje. Vie mi niekto povedat, ci to fukanie z otvoru na nalievanie oleja je normalne aj s tym bezzinovym smradom, alebo nie. Nechce sa mi to davat do servisu, lebo mam strach, ze si vypytaju tolko co ma auto hodnotu. a to sa mi platit fakt nechce. Je tanto popis indicia na nejaky konkretny popis? Dakujem!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.