Marek1806 Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 (editace) Zdravím koupil jsem si přední spoiler od Milotecu na FII, zkoušel jsem ho nanečisto nasadit na narázník, ale nechce mi dosednout na obě díry pro šroubky současně. Prosím o radu, co jste museli udělat za úpravy, aby vám tam sedl. Děkuji Jedná se o tento spoiler viz obr. Může se tento spoiler nechat bez laku, nestane tomu něco? Problém vyřešen, sednul perfektně. Editováno: 4. Srpen 2010, autor: Marek1806 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 A že bys jako napsal, JAK JSI TO VYŘEŠIL ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoke Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 Na mojej fabii mam tiez spoiler od Milotecu. Najprv som dal dole povodny a potom som jednoducho len nasunul Milotec spoiler. Konce (tam kde idu skrutky) som musel trochu viac pritlacit, aby licovali s naraznikom. Namal som s tym ziadny problem. Vid foto. Co sa tyka farby resp. nechat spoiler bez nateru. Myslim, ze by mu to uskodit nemalo, ale urcite to bude lepsie vyzerat ked sa hodi do laku. Ci uz do laku auta alebo sa nalakuje na cierno (lesklo resp matno). Ja som zo zaciatku jazdil s ciernym spoilerom (bez nateru) a az ked bol cas tak som ho hodil do laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 (editace) jjej to je hezky. Kdyz se ale podivam, jak mam odrbane to lizatko dole, tak bych tohle za chvilku urval Ekkar: myslim, ze ten obrazek neni z jeho auta. Editováno: 5. Srpen 2010, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoke Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 Ano je pravda, ze tento spoiler je o nieco vacsi ako povodne original lizatko, ale ak si clovek da aspon trosku pozor tak je to v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 ... Ekkar: myslim, ze ten obrazek neni s jeho auta. To je jedno - "ústně" popsat, kde co potlačil nebo mechanicky upravoval by snad mohl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 4. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2010 A že bys jako napsal, JAK JSI TO VYŘEŠIL ???? Přesně jak popisuje markoke, spoiler jsem si vystředil, abych měl na obou koncích, kde jsou šroubky stejnou mezeru a pak to u nich docvakl a přišrouboval. Do laku to dát musím, pač mi to bylo doporučeno firmou Milotec na dotaz zda to musím nalakovat? Mě odepsali toto: Dobrý den doporučuji Vám tento spoiler nalakovat. Tento ABS materiál je určen pro lakování, jeho povrch není UV stabilní. Přeji pěkný den Helena Janouchová webmaster Plastservis Mobilla spol. s r.o. výrobce autodoplňků MILOTEC Vrchlického 520 270 54 Řevničov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markoke Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 (editace) Marek 1806: Z montaze mriezok nemam foto, ale mozno ti pomoze pre nazornost aspon detailne foto ako to vyzera po montazi (vid. obrazok)+urobil som Ti skycu ako su tam jednotlive casti vsadene. Ramcek ako aj mriezku som lepil lepidlom ktore bolo sucastou balenia. Vsetko drzi dobre. Lepil som to presne podla pokynov z navodu. Editováno: 5. Srpen 2010, autor: markoke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 jjej to je hezky. Kdyz se ale podivam, jak mam odrbane to lizatko dole, tak bych tohle za chvilku urval Jj, taky by se mi to líbilo, vypadá to opravdu dobře, i v černé, ale stačí se podívat na stav toho původního... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 5. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 Marek 1806: Z montaze mriezok nemam foto, ale mozno ti pomoze pre nazornost aspon detailne foto ako to vyzera po montazi (vid. obrazok)+urobil som Ti skycu ako su tam jednotlive casti vsadene. Ramcek ako aj mriezku som lepil lepidlom ktore bolo sucastou balenia. Vsetko drzi dobre. Lepil som to presne podla pokynov z navodu. Dík za fotky. Až to budu mít nalakovaný,tak se s tím zkusím poprat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 25. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Zdravím tak jsem si udělal čas a namontoval ho na auto. S lepením to byla sice piplačka, ale výsledek stojí za to....... před lakem po laku a nalepení mřížek a rámečků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 Peeeeeekny. Ty cerny mrizky jsou leskly? Skoda,ze to nema stejny odstin jako ty u mlhovek. Ale super sikulka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek1806 Vloženo 25. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 (editace) dík Editováno: 30. Květen 2011, autor: Marek1806 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.