Shaman Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 Dobrý den , chtěl bych se zeptat jestli zde nemá někdo zkušenosti s tímto chybovím kodem? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 18062 - Nemohu dekódovat, nenatažen soubor CODE! P1654 - 35-00 - Nemohu dekódovat, nenatažen soubor CODE! 17664 - Nemohu dekódovat, nenatažen soubor CODE! P1256 - 35-10 - Nemohu dekódovat, nenatažen soubor CODE! - Sporadicky ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ U Škody Octavia I - 1.9PDI , 4x4 mi začala svítit kontrolka ABS a ESP ,tak chci načíst ABS , zkouším načíst i jednotku Motoru i cokoliv jiného a pokaždé mi to ukáže pouze tyto chybi , nesetkal se s tímto někdo?Děkuji moc za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 Tady je výpis z VISu: chyba 17664.doc chyba 18062.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Vloženo 7. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 Tady je výpis z VISu: No na ty chybi ve VISu jsem koukal, ale např. to čidlo oleje, kontrolka vubec nesvítí a čidlo oleje je v pořádku i vedení.Právě že když se snažím dostat do té jednotky ABS tak se mi tady zobrazí tyto závady které nemají z brzdamy vůbec nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 7. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 nejdriv vyres at ti funguje spravne vag, nespoustis ho z cd? preinstaluj ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Vloženo 7. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2010 nejdriv vyres at ti funguje spravne vag, nespoustis ho z cd? preinstaluj ho VAG funguje správně , nepouštím z CD mám ho v PC .. jakékoliv auto které sem načítal tak nebyl nikdy žádný problém, s tímhle sem se setkal prvně a vrtá mi to hlavou.Prý to auto bylo na CHIPtuningu, tak jestli to nemohlo udělat nějaký kopanec v jednotce, ale opravdu netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.