Fido Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Pravý stěrač je zatuhlý v tom pouzdru - rukou s tím nehnu. kolik by tak stál tento díl - celé to rameno ale bez táhel?? č. 1U1956023A Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Já je prodávl za 500 repasované,ale už nemám.pokud jsi šikovný,rozeber to,pročisti,namaž a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 kamaradovi se to take stalo. Proste to zatuhlo. Tak to rozebral a rikal ze se malem posral kdyz vytahoval nejaky cep. Rikal sakra ja k to ten motorek mohl utlacit. A to kluk rval a vytahoval nejakyma klestema ktere si prodlouzil na pul metru. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Já je prodávl za 500 repasované,ale už nemám.pokud jsi šikovný,rozeber to,pročisti,namaž a je to No, i tak to jde, mel sem to i s maznici, vydrzelo to sezonu, musel sem znova cistit a mazat, zase sezonu, ted uz to je v pytli uplne, jedno se nehlo, druhy malinko, rez v prasku lezla i z maznice, taxem to hodil ke zbylymu zelezu do sberu a dal sem novy, cenovka 850 nova, origo dil. Dal sem i novy raminka a stira to jako uz tak 4 roky ne, a tisse k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Květen 2006 Sdílet Vloženo 17. Květen 2006 přepákování stojí cca 1000 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fova Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Mám předfaceliftovou Octu. V poslední době se mi zdálo, že mi jdou stěrače nějak pomaleji. Dnes jsem jel v dešti a to už šly opravdu pomalu - hodně zadrhávaly. Nakonec se úplně zastavily a od té doby nejdou spustit. Myslím, že je to celý mechanismus zarezlý, bude třeba ho rozebrat a promazat. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Nějaké rady jak postupovat? Nebo se pletu a závada je v něčem jiném? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Delal jsem to v sobotu. Je to jen zarezlé. Vyndat celej mechanismus ,rozebrat ty domečky a vyčistit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ja to cistil jednou, paxe mi to seklo v bource cestou z Chorvatska, bomba jet v noci nekolik hodin v desti tak dlouhou cestu. Taxem to vycistil poradne, navrtal maznice a znova tam dal. Po roce a pul opet v prdeli. Taxem koupil za 850 novy faceliftovy pakovani, za hod a pul to vymenil i s raminkama a mam pokoj. Doporucuju vymenit rovnou, nez se s tim srat, casem Ti to zarezne znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fova Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ja to cistil jednou, paxe mi to seklo v bource cestou z Chorvatska, bomba jet v noci nekolik hodin v desti tak dlouhou cestu. Taxem to vycistil poradne, navrtal maznice a znova tam dal. Po roce a pul opet v prdeli. Taxem koupil za 850 novy faceliftovy pakovani, za hod a pul to vymenil i s raminkama a mam pokoj. Doporucuju vymenit rovnou, nez se s tim srat, casem Ti to zarezne znova. Ten pofaceliftovy mechanismus je v necem lepsi? Vylepsena ochrana proti korozi? Je nejaky problem ho namontovat na starou Octu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Ten pofaceliftovy mechanismus je v necem lepsi? Vylepsena ochrana proti korozi? Je nejaky problem ho namontovat na starou Octu? Je lepsi v tom, ze ma osicky ochraneny v gumovym zapouzdreni a nerez ty spodni kladky, co na stary rezly, takze uz tam neni problem. Na starou Octu ho das uplne bez problemu, pasuje i motorek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 mme se to seklo loni v lete a slo tam rovnou novy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fova Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 A co presne mam koupit? Predpokladam, ze motorek nebude treba kupovat. Jenom ty tahla, co jsou mezi steraci a motorkem. OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 A co presne mam koupit? Predpokladam, ze motorek nebude treba kupovat. Jenom ty tahla, co jsou mezi steraci a motorkem. OK? Presne tak, bude Ti stacit "(pre)pakovani steracu". Cislo dilu je pripadne 1U1-955603a a vic jak 1000-1100 je v soucasny dobe moc, bych rek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 já to dělám tak,že je rozeberu,vyčistím,dobře namažu grafitkou,složím ,nahoru dám těsnící gumičku z kohoutku a potom koupím origi ty těsnící gumy a ještě se mi nestalo,že by to i po 3 letech blblo.Zbytečně vyhozených 1000 za přepákování 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 No to sem udelal taky, a po roce a pul se to stejne potentovalo, nastesti ne nikde na cestach, taxem koupil za 850 funglnaglnojmitperwollgewaschn a mam klidek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Divné.Já to dělal asi 4× a OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 já to dělal taky a když to začlo stačilo rozdělat obrousit kuželky a zase pěkně spátky dělám to preventivně každý rok po zimě a bez problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 2Cosby: no urcite si zrucnejsi, a k tomu uz sem to asi mel moc smolda: by se mi chtelo, rok co rok se s tim srat, kdyz to stoji par set Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fova Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Rozhodl jsem se koupit novy mechanismus. Jen jsem z toho ted trochu zmateny. Ve znackovem servisu mi rekli, ze pofaceliftova tahla nejdou namontovat do predfaceliftove Octy kvuli jinym rozmerum. Existuje pouze vylepsena verze tahel pro predfaceliftovou Octu. Jenom nevim jestli to je ta s temi nerezovymi kladkami a gumickami. Nevite nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Ja jsem daval faceliftovy tahla do predfaceliftovy Octy a jde to uplne bez problemu. Trosicku jezek v kleci, kdyz se to tam dava zpet, ale kdyz natocis dlouhy osten.... Ale mozna se mylim a jako nahradni se prodava jenom na starou, ale prijde mi to divny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Rozhodl jsem se koupit novy mechanismus.Jen jsem z toho ted trochu zmateny. Ve znackovem servisu mi rekli, ze pofaceliftova tahla nejdou namontovat do predfaceliftove Octy kvuli jinym rozmerum. Existuje pouze vylepsena verze tahel pro predfaceliftovou Octu. Jenom nevim jestli to je ta s temi nerezovymi kladkami a gumickami. Nevite nekdo? cha cha tak to tě pěkně krmněj... je akorát jinaj konektor na motůrek ... takže se přehazuje motor... ten vydrží hodně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Rozhodl jsem se koupit novy mechanismus.Jen jsem z toho ted trochu zmateny. Ve znackovem servisu mi rekli, ze pofaceliftova tahla nejdou namontovat do predfaceliftove Octy kvuli jinym rozmerum. Existuje pouze vylepsena verze tahel pro predfaceliftovou Octu. Jenom nevim jestli to je ta s temi nerezovymi kladkami a gumickami. Nevite nekdo? cha cha tak to tě pěkně krmněj... je akorát jinaj konektor na motůrek ... takže se přehazuje motor... ten vydrží hodně.... Diky za potvrzeni, ze u Skodovky opet vedej houno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fova Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Rozhodl jsem se koupit novy mechanismus.Jen jsem z toho ted trochu zmateny. Ve znackovem servisu mi rekli, ze pofaceliftova tahla nejdou namontovat do predfaceliftove Octy kvuli jinym rozmerum. Existuje pouze vylepsena verze tahel pro predfaceliftovou Octu. Jenom nevim jestli to je ta s temi nerezovymi kladkami a gumickami. Nevite nekdo? cha cha tak to tě pěkně krmněj... je akorát jinaj konektor na motůrek ... takže se přehazuje motor... ten vydrží hodně.... Jestli te chapu dobre, tak pofaceliftova tahla lze pouzit na predfaceliftovou verzi, ale musi se vymenit i moturek. OK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Jestli te chapu dobre, tak pofaceliftova tahla lze pouzit na predfaceliftovou verzi, ale musi se vymenit i moturek. OK? Skoro...pofaceliftova tahla muzes na starou verzi dat, a z ty stary si das na ty novy tahla moturek. Takze jen odsroubujes moturek ze starejch tahel, namontujes ho na novy a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 1. Červen 2006 Sdílet Vloženo 1. Červen 2006 Rozebrat, vyčistit a nacpat všude vazelinu a máš svatej klid.Taky jsem to dělal.Na sundání stěraču jsem musel použít stahovák na čepy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.