Přejít na obsah

Tempomat a všetko s nim súvisiace.

Pepa007

Doporučené příspěvky

:blbec: kabelaz je rovnaka na taku, ci onaku packu. Podstata je, ze je na Fabiu. Packy maju rovnaky konektor. Pohladaj a najdes aj foto kabelaze, myslim, ze to bolo od Cosbyho. Hladaj aj v bazare a navodoch. Je tam VSETKO!

Ok to som potreboval vedet ci to be pasovat. :D

len neviem kolko su te draty dlhe.To tusim nikto nepisal. kol119

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Keby ste vedeli ako ma v skodofke /skodaservise/ presviecali ,ze ta superbova tam pasovat nebe a ze to nepojde :smich: ,najprv ked som mu nadiktoval to cislo,/co mi tu jedna dobra dusa poskytla/ povedal,ze je to len packa blinkrov

zajtra im zavolam fuck

a objednasm te piny aj s konektormi ak to nebe mat makov.

Ale aj tak auto by som im uz do ruky nedal :ble

Chudak Bemo,toho si vychutnali. :angry:

Odkaz ke komentáři

@ to bobik

Ako si mame vysvetlovat napis pod menom:maxidot fucker  kol1

ten podpis muze delat akorat admin a jeste rano tam bylo maxidot lover ;)

Uz som si myslel ze ten maxik sa ti nelubi :D

no uz mam treti :D

Odkaz ke komentáři

Pokus o ozivenie tepmpomatu vo Fabii 1,4 16 V 74 KW.Po uspesnom nahodeni tempomatu a jeho aktivacii v RJ tempomat nejde.V BSG kanal 39 pise chyba.Ked som dal tempomat skontrolovat v RJ motora kanal 66 tak v druhej kolonke BIT 1000 t.j. aktivny. a posledna kolonka sa prepinali hodnoty podla toho co bolo na packe stlacene.Takze tempomat by mal byt dobre namontovany. BSG je 6Q1 937 049 auto ma r.v. 03/2000 moze byt ze by to nejako BSG nevedelo?Osobne mam nakonci mysli este C a nemal som najmensi problem s tempomatom.Po namontovani pekne hned siel.Bolo to sice na 1,2 r.v. 2003.Pri jazde tempomat bohuzial nefunguje.Je to ELEGANCE

Ma niekto nejake navrhy co skusit?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...