Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Viem ze sa da pouzit do fabie aj superbova packa na tempomat. Mate to ktosi odskusane? je to lepsie? a pojde ta koliska,ked vo fabii je iba jedno tlacitko.

No a na tom superbovom vlastechyba aj jedna poloha.

V skodofke mi povedal,ze mi to nepojde,aj ked viem ze tam su trulovia :blbec:

Vloženo
Ak by chcel niekto robit kabelaz sam ako ja mam tu cisla svorkovnic

8L0 972 980 do packy tempomatu.

6Q0 937 702 A do BSG

Cena cca 400Sk.

ty voe tak to su palky. To asi len na slovensku to stoji tolko. :076

No a do BSG sa musi dat cely konektor? mne sa zda ze len pin nie?!

Vloženo

Dikes :)

A zapojit to ako fabiacku packu s tym,ze ta jedna poloha co neni na prepinaci bude asi na koliske,alebo co treba zmodifikovat oproti povodnemu zapojeniu. A este otazocka co sa tyka konektorov.

Staci mi konektor s pinami do packy, ostatne uz len piny treba.

Je tak nie? kol108

Vloženo

Citaj chlape, do BSG potrebujes cely konektor.

Packa so SuberB je v pohode, kupil som ju v Skodovke, kabelaz mam od Makova. Vsetko ide jak ma. A vsetko sa tu uz popisalo a pofotilo...

Vloženo

Dik,zas som mudrejsi :palec2:

Skusim to tu este prekutrat,lebo dako si nespominam kde sa pise o rozdielnom zapojeni medzi tu superbovu a normalnu.

A od toho makova mas aku kabelaz,na normalnu ci na superbovu packu,aby som zas nekupil daco co budem muset potom prerabat. kol100

Vloženo
:blbec: kabelaz je rovnaka na taku, ci onaku packu. Podstata je, ze je na Fabiu. Packy maju rovnaky konektor. Pohladaj a najdes aj foto kabelaze, myslim, ze to bolo od Cosbyho. Hladaj aj v bazare a navodoch. Je tam VSETKO!
Vloženo
:blbec: kabelaz je rovnaka na taku, ci onaku packu. Podstata je, ze je na Fabiu. Packy maju rovnaky konektor. Pohladaj a najdes aj foto kabelaze, myslim, ze to bolo od Cosbyho. Hladaj aj v bazare a navodoch. Je tam VSETKO!

Ok to som potreboval vedet ci to be pasovat. :D

len neviem kolko su te draty dlhe.To tusim nikto nepisal. kol119

Vloženo

Keby ste vedeli ako ma v skodofke /skodaservise/ presviecali ,ze ta superbova tam pasovat nebe a ze to nepojde :smich: ,najprv ked som mu nadiktoval to cislo,/co mi tu jedna dobra dusa poskytla/ povedal,ze je to len packa blinkrov

zajtra im zavolam fuck

a objednasm te piny aj s konektormi ak to nebe mat makov.

Ale aj tak auto by som im uz do ruky nedal :ble

Chudak Bemo,toho si vychutnali. :angry:

Vloženo
@ to bobik

Ako si mame vysvetlovat napis pod menom:maxidot fucker kol1

ten podpis muze delat akorat admin a jeste rano tam bylo maxidot lover ;)

Vloženo
@ to bobik

Ako si mame vysvetlovat napis pod menom:maxidot fucker  kol1

Uz som si myslel ze ten maxik sa ti nelubi :D

Vloženo
@ to bobik

Ako si mame vysvetlovat napis pod menom:maxidot fucker  kol1

Uz som si myslel ze ten maxik sa ti nelubi :D

no uz mam treti :D

Vloženo
treti uz mas? Tak ten to si naozaj lower kol5

Tak to ten treti bude asi z roomstera ,ako sme uz mali moznost u niekoho vidiet :D

ano u kohosi :D

Vloženo

Pokus o ozivenie tepmpomatu vo Fabii 1,4 16 V 74 KW.Po uspesnom nahodeni tempomatu a jeho aktivacii v RJ tempomat nejde.V BSG kanal 39 pise chyba.Ked som dal tempomat skontrolovat v RJ motora kanal 66 tak v druhej kolonke BIT 1000 t.j. aktivny. a posledna kolonka sa prepinali hodnoty podla toho co bolo na packe stlacene.Takze tempomat by mal byt dobre namontovany. BSG je 6Q1 937 049 auto ma r.v. 03/2000 moze byt ze by to nejako BSG nevedelo?Osobne mam nakonci mysli este C a nemal som najmensi problem s tempomatom.Po namontovani pekne hned siel.Bolo to sice na 1,2 r.v. 2003.Pri jazde tempomat bohuzial nefunguje.Je to ELEGANCE

Ma niekto nejake navrhy co skusit?

Vloženo

Maverick:dik.

Asi bude v tom pes zakopany.Kuknem este na nu a dam vediet co je na nej.Ale v RJ v kanali 66 vyzera ze vsetko ide ale asi nekominikuju spolu korektne BSG a RJ co sa tyka tempomatu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...