Publikováno Květen 31, 200619 r Jo, asi se chytnete za hlavu při čtení mojí otázky. Ale já jsem do dnešního dne nepochopil, co je to "facelift", na kterých autech to je, na kterých není a hlavně, jak se to týká světel. Jo, a všem, co se mi budou , tak
Květen 31, 200619 r facelift je anglické slovo, jehož význam ve slovníku je třeba : facelift: plastická operace; hovor., změna vzhledu (kosmetická); hovor., kosmetická úprava obličeje; hovor., úprava vzhledu (kosmetická); hovor., plastika obličeje; hovor., změna image; přen., odstranění vrásek pomocí plastické operace; hovor. u aut je faceliftem myšleno jakési omlazení modelové řady uprostřed její výrobní doby. u octavií 1 to znamenalo jiná přední a zadní světla, nárazníky, jiné barvy uvnitř i vně, jiné designy kol, některé další funkce navíc, změny názvů stupňů výbav a mnoho dalších detailů..... Ty máš facelift, tak to asi nemusíš řešit...
Květen 31, 200619 r Jo, asi se chytnete za hlavu při čtení mojí otázky. Ale já jsem do dnešního dne nepochopil, co je to "facelift", na kterých autech to je, na kterých není a hlavně, jak se to týká světel. Jo, a všem, co se mi budou , tak facelift je úprava vzhledu.
Květen 31, 200619 r Jeste snad jen doplnim, ze v ramci faceliftu se u Octy trosku doladovala bezpecnost. Jsou jny nektery vyztuhy, mimo vybavy jako jsou bagy a podobne
Květen 31, 200619 r U facelftove Octy je docela dost skrytych vylepseni - da se vypnout airbag spolujezdce, jine provedeni stahovacek dveri, jina tahla steracu, jiny stredni sloupek, atd. Skoda auta nenapadne vylepsovala a nahrazovala nevhodna konstrukcni reseni.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.