Publikováno Srpen 15, 201015 r Soutěž na FAJN RÁDIO o účast v novém videoklipu Verony Romariooo, má v současné době druhý nejlepší výsledek. Přejít na stránky soutěže Dejte proto svůj hlas Romanovi v počtu 5 hvězd!! Edit 19.8.2010 - Upřesnění pravidel
Srpen 15, 201015 r Chlapi: moc Vám všem děkuju.Ani nevíte jak jsem Vám vděčný.Za každý hlas.Strašně moc děkuju!!!
Srpen 15, 201015 r Díky,díky,díky! Zatím to vypadá špatně je potřeba dávat těm co jsou nade mnou po jedné hvězdičce.Jsem asi třetí v pořadi.Každopádně děkuju za podporu
Srpen 15, 201015 r Odhlasováno - i když nevím, jestli to bude na toho namachrovanýho Ukrajince s mozkem v bicepsech stačit...
Srpen 15, 201015 r To je UK??? Nekecej!!! Já myslel že je Slovák!!! UK je United Kingdom = Velká Británie, pokud Ukrajina, pak UA - to jednak, a druhak - když se někdo píše "kolenyak", tak mi to smrdí Koločavou a Zakarpatskou Rusí (Čop, Užhorod a dál na "vastók" ...)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.