marty14 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Cau,chci taky kupovat superba s timto motorem...je uz nekdo z vas kdo ten filtr odpojoval?ja jsem nasel jenom tyhle stranky http://www.odstraneni-dpf.cz/ ale je to z prahy a ja z Ostravy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Na ostravsku to tuším dělá TDI Fun Bohumín tdifun.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Nevite kde se presne doleva ta mocovina do superba. Mam ji a nevim kam ji nalet. Mira Žádná močovina. Močovina se přidává u náklaďáků do fýfuku, Ale u Superba motor BSS je to aditiv, který se automaticky přidává do paliva, aly se zvýšila teplota spalin a tím byla zajištěna refenerace filtru pevných částic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty14 Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 takže je blbost to vytahovat?nevite nekdo kde se da sehnat to aditivum levneji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostislav Vloženo 17. Únor 2011 Sdílet Vloženo 17. Únor 2011 Tak jsem to dnes delal, litr Satacenu 25 stal necelych 1500kc. Nalil jsem tam jen 2 litry, protoze nevim kdy to prodam a nebudu to nikomu dotovat :-) Nadrzka je umistena v prostoru pod rezervou pod autem - je prekryta vikem na 3 sroubech. Plnici otvory jsou pristupne po vyndani rezervy - ty 2 cerne spunty jsou vicka. Ma se to tam plnit nejakou plastovou flaskou a natlacit az to potece druhou dirou ven. Zvolil jsem pro me jednodussi variantu a to ze jsme to vysroubovali cely a dolili pres plovak - to bile vicko. Cca 20 minut prace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badd Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Někdo říká(já osobně neví jestli to je pravda) že prý když se DPF vyndá tak to sníží i spotřebu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Únor 2011 Sdílet Vloženo 18. Únor 2011 Asi jo. Kamošovi to už dávno vyndal RESHA. Navíc mu přidal koně ,samozřejmě se musí upravit i ř. j.motoru. Nebyla to zrovna levná záležitost, ale Sup jede až by se sthal a při rozumné jízdě je spotřeba opravdu o něco málo nižší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup z ML Vloženo 19. Únor 2011 Sdílet Vloženo 19. Únor 2011 Filtr tam urcite bude.Odstraneni nabizi uz spousta firem,ale hlavne at to udelaji dobre.. Je to v Kladne.. http://www.chiptuning.cz/clanek-odstraneni-filtru-pevnych-castic.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Někdo říká(já osobně neví jestli to je pravda) že prý když se DPF vyndá tak to sníží i spotřebu.. To si myslim musi jit dolu urcite,protoze uz neprobiha to "vypalovani" pri kterem vzdy jde spotreba nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 (editace) Je to v Kladne.. http://www.chiptuning.cz/clanek-odstraneni-filtru-pevnych-castic.php Jeden znamy tady nechal odstranit filtr z Fordu Galaxy a nejak se to nepovedlo.Filtr uz tam nemel a auto stale po nejakych ujetych km spoustelo regeneraci,jak kdyby ho tam porad mel,tak mu to zralo.Takze asi uprava softu nebyla ok..,ale nenechal je to opravit a jel pak nekam jinam.Musim se ho zeptat jak to dopadlo. Editováno: 21. Únor 2011, autor: PetrKV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup z ML Vloženo 28. Březen 2011 Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 Tak filtr odstranen a auto jede celkove lip, taha vic odspoda a spotreba je o cca 0,3l dole... Jeste zaslepit egr ventil a bude z splneno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 To zni skvele.Kde ti to vyndali a za kolik? A co ten EGR,tobe nejak zlobi? U 1,9 96kW supa jsem ho nechal zaslepit,pac tekl,auto pak taky jelo lip.Ale tady u 2,0TDI je nejakej napohled uplne jinej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup z ML Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Vyndali mi to tady u nas v M.L. celkove to vyslo i s prehranim SW na 7 tisic a auto jede opravdu lip, tahne vic od spoda.. A ten bajecnej EGR ventil mi chcije, tak musi taky z kola ven... Tak pak dam vedet jak to dopadlo a jak se to bude chovat po zaslepeni... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup z ML Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Tak EGR ventil zaslepenej, zmena v jizdnich vlastnostech minimalni, otacky na volnobeh spadli o 100 coz je prijemny a auto nehlasi zadnou chybu, zaplatpanbuh Jinak to co bylo uvnitr fakt humus.. Casem pride na posilnenou filtr KN a doufam mnoho km bez problemu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George7 Vloženo 11. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2011 Ahoj lidi, nevíte nekdo co znamenají tato čísla? 17874-Dávkovací pumpa (U135)- přerušení nebo zkrat na kostra. 18434- Filtr pevných částic řada válců1(efektivita na spodní mezi) Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mana Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 (editace) To aditivum musí být toto? Satacen 25 G 052 143 A2 Nebo je možno použít nějakou náhradu? Kapalina EOLYS 176 KIT Editováno: 12. leden 2012, autor: Mana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 10. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2012 zdravím,má někdo možnost aditivum sehnat levněji,naposledy jsem platil přes dva tisíce za litr,nějak se dá sehnat myslím kolem 1100kč....má někdo nápad,zatím jsem rozhodnutý aditivum dolejt,a nic kuchat ven nebudu....Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
silarm Vloženo 19. Únor 2012 Sdílet Vloženo 19. Únor 2012 no nechci vam radit ale ja bych moc koupi aditiva pod rukou neveril.... ono nekvalitni aditivum muze tvorit popel kterej se pri regenaraci filtu nevypali (protoze jeho teplota horeni je vyssi) a dochazi k ucpavani filtru. Stale kratsi doba mezi regeneraci zvysena spotreba vymena filtru... uspora veskera zadna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rafan06 Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Ahoj všem, na netu jsem vyšťudlal,že ten zkur..SATECEN 25 má ve specifikacích MAX 36mg železa na 1kg paliva.Tak mě napadá otázka jak je na tom asi obyč.benzín? :kol-32:Je to taky hořlavina a pokud se jedná o teplotu hoření,v rozdílu SATACEN x BENZÍN,tak si myslím,že velkej nebude.. Přece musí být nějaká náhrada za ten sráč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unknownfriend Vloženo 21. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2012 Ahoj má někdo ponětí jak se satacen dolévá? krom teda popisovaného návodu na vyndání celé nádržky... jsou tam pod rezervou takové dva ventilky jeden cca 10mm a jeden cca 8mm tak do kterého je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Ahoj, zajimalo by me take, jestli to nekdo doleval normalnim zpusobem. Me vsichni zatim tvrdili, ze nadrzka je pod sedackou, nikoliv v reserve... V mem servisu to jeste nedelali a nechci se s tim projizdet a platit ofiko servis (specialne, kdyz jsem koupil jeden litr a chci doplnit postupne...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Nádrž je pod rezervou a jde to dolít doma. Já jsem našel doma v kuchyni trychtýř, který na to používám a jde to pomalu, ale úplně v pohodě. Popřípadě sem zítra hodím foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Foto by se urcite hodilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 (editace) v kufru pod podlahou je rezerva pod rezervou jsou dvě podélné plastové zátky pod zátkama jsou dva plnící ventily opatřeny pojistnýma zatkama nejdříve se odstraní vrchní pojistná zátka čímž se odpustí natlakovaný vzduch a potom spodní pojistná zátka pak už jen nasunout trychtýř a pomaličku nalévat Satacen nalévat se musí opravdu pomaličku, protože plnící otvory jsou dost malé a hodně to prská kolem Editováno: 7. Duben 2014, autor: Rabbit 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. Duben 2014 Sdílet Vloženo 7. Duben 2014 (editace) Super návod ... Editováno: 7. Duben 2014, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.