Publikováno Srpen 18, 201015 r Nedavno jsem si koupil starsi OII, je to Elegance r.v.2006 a od zacatku se mi cas od casu nevrati packa smerovek po narovnani volantu. Chtěl jsem se tedy zeptat, jestli s tim ma nekdo zkusenosti a jestli je nutna vymena packy nebo to jde nejak opravit. Pripadne tip, kde packu za rozumnou cenu koupit. Ma v sobe i ovladani tempomatu - to zatim funguje ;-)
Září 4, 201015 r Autor Koukal jsem, ze existuje vice druhu pacek, pokud vim, tak se lisi zapojenim tempomatu. Muzu misto moji puvodni dat novejsi (s novymi popisky) nebo jak mam poznat, jaka je ta prava?
Září 5, 201015 r to mu sice najdou, ale prodají mu jen tu s novým potiskem, ty staré se již neprodávají a jsou vyřazené z výroby bez náhrady
Září 25, 201014 r Autor Potrebuji s tempomatem, ale dekuju. Posledni dobou se vraceni zlepsilo. Poprve po vyjeti auta z garaze se packa nevrati, ale potom (asi se rozhybe) funguje vraceni spolehlive, takze zatim ji menit nebudu. Ale pokud bych se rozhodl koupit novou - s novymi potisky, staci pouze vymenit packu a nemusi se dotahovat nejaky ten drat? Na foru jsem se nekde docetl, ze pri vymene za novou je potreba neco dozapojit...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.