Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nedavno jsem si koupil starsi OII, je to Elegance r.v.2006 a od zacatku se mi cas od casu nevrati packa smerovek po narovnani volantu. Chtěl jsem se tedy zeptat, jestli s tim ma nekdo zkusenosti a jestli je nutna vymena packy nebo to jde nejak opravit. Pripadne tip, kde packu za rozumnou cenu koupit. Ma v sobe i ovladani tempomatu - to zatim funguje ;-)

Vymenit packu smeroviek.

• 3 týdny později...
  • Autor

Koukal jsem, ze existuje vice druhu pacek, pokud vim, tak se lisi zapojenim tempomatu. Muzu misto moji puvodni dat novejsi (s novymi popisky) nebo jak mam poznat, jaka je ta prava?

Podle VIN kódu ti ve Škodovce najdou tu pravou páčku na tvoje auto.

to mu sice najdou, ale prodají mu jen tu s novým potiskem, ty staré se již neprodávají a jsou vyřazené z výroby bez náhrady

Nové páčky fungují spolehlivě i na starých typech podvolantovek(opačně to neplatí).

Kdybys chcel bez tempomatu tak pisni, jednu mam doma a muzu poradit i pri vymene.

• 3 týdny později...
  • Autor

Potrebuji s tempomatem, ale dekuju. Posledni dobou se vraceni zlepsilo. Poprve po vyjeti auta z garaze se packa nevrati, ale potom (asi se rozhybe) funguje vraceni spolehlive, takze zatim ji menit nebudu. Ale pokud bych se rozhodl koupit novou - s novymi potisky, staci pouze vymenit packu a nemusi se dotahovat nejaky ten drat? Na foru jsem se nekde docetl, ze pri vymene za novou je potreba neco dozapojit...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.