Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jo jo, proč ne, kombajn... Podle dvou opěrek vzadu bych to i typnul na předělanýho Passata, což složitý moc není

Je to passat.

Přesně ty same mam ted nachystane děckam. Už je mame v těch  mřižkach, ale nestihly jsme je zapojit jelikož odjeli do Brna, takže jim to budu zapojovat až přijedou. Vypadaji moc dopře a pěkně sviti. Pukud bys to chtěl zapojit tak ja meškam u Bilovce z hundaje to maš 40km.

Dobře tak až bude lepší počasí napíšu PM a domluvíme se :)

Ok nejlepe o vykendu.

Otázka:

Nevidím na těch světlech právě ten třetí odpojovací kabel, který je vypíná při rozsvícení parkovaček. Nebo je k tomu nějaký modul? To by sedělo k těm konektorům...

Páč jinak cena je to pěkná

Je ktomu mudul červeny plus černy minus žluty je na vypinani, když rosvitiž světla a hnědy je na 60 procent když tam nebudeš mit v hlavnich světlech parkovačky.

• 1 měsíc později...

Tak já už mám taky hotovo. Nakonec vyhrály DRL dle fotek.

Je to namontováno tak jak to má být, tedy vechny spoje spájené a napojené přímo na spínač světel v interieru, kabely protažené u jednotky do introše, relé DRL je na plastu na konektory od ventilátoru klimy a spínače klimy (dle foto-u servo nádobky)

Teď jsem zjistil, že dříve jsem zapomínal zapínat světla, teď pro změnu zapomínám světla nezapínat :kol-28:

Foto zde:

http://fivajs.rajce.idnes.cz/Montaz_DRL_Superb/

• 2 měsíce později...

na severní airman, ale dole nevim, určo se ale někdo najde, pak hoď fotky, jak to vypadá, taky nějaký chci časem pořídit, ale zatim se mi nejvíc líběj a na supa pasujou ty jak má žralok z A8, ty sou fakt parádní

Vypadají pěkně, sice píšou, že je u nich instalační materiál, ale radši se přesvědči, jestli ho k těm DRL opravdu dávají

Tak já už mám taky hotovo. Nakonec vyhrály DRL dle fotek.

Je to namontováno tak jak to má být, tedy vechny spoje spájené a napojené přímo na spínač světel v interieru, kabely protažené u jednotky do introše, relé DRL je na plastu na konektory od ventilátoru klimy a spínače klimy (dle foto-u servo nádobky)

Teď jsem zjistil, že dříve jsem zapomínal zapínat světla, teď pro změnu zapomínám světla nezapínat :kol-28:

Foto zde:

http://fivajs.rajce.idnes.cz/Montaz_DRL_Superb/

Když říkáš vyhrály DRL myslíš tím tyto drl ?

http://www.tuningstyle.cz/led-svetla-pro-denni-sviceni-nssc-drl-523hp.html

nebo které pls ? Já jsem to pochopil, že ano, proto jsem si je objednal, teď nevím, jestli teda někdo už montoval ty světla, co jsem si objednal ?

tyto světla mám na supovi už rok, je k tomu vše co potřebuješ k montáži. Nejlepší napojit to na spínač světel na spínaných +12V. rozsvítí se to ihned po otočení klíčku a když nechci aby to svítilo, mám udělanej vypínač.

• 2 měsíce později...

No já to udělal takhle, nemyslím si, že to dopadlo až tak strašně, nic jsem skoro nemusel řezat (krom jedné dělicí příčky). Jinak to svítí pěkně.3802_4935183116018_1166164820_n.jpg?oh=3

Jo jo, máš to pěkný,decentní. Jakou dělící příčku jsi musel řezat?

• 3 týdny později...

Pánové co je prosím za LED světla na těchto dvou fotkách, přijdou mi asi nejfešnější....jen nevim kde je sehnat:-)

post-21345-0-30932600-1383553588_thumb.j

post-21345-0-65140500-1383553605_thumb.j

Svetla z audi s6. Priprav si tak 10 tis na komplet, pokud to chces mit v dobre kvalite

:wallbash:  :wallbash:  :wallbash:  :wallbash:  tak to si radsi koupim letni sadu  gum :-)

ale díky moc za ujasneni 

Ace Ventur to celé spáchal za 6000kč.Ta světla se dají koupit za 4000 a dvojec stojí to ostatní kolem.Ale i tak je to ranec to je fakt

má asi nějaký lepší zdroje. Já se díval na origo a jen konektory stojí ranec

Instalace nemusí stát přeci dvojku. Jakmile si pořídíš tyto DRL a pokud nechceš nějaké stmívání, atd, tak matroš kolem tak stovku (jedno relátko na odpojení při zapnutí parkovaček) a nějaký kejbly vyhrábnout ze šuplíku....Pohoda

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.