Publikováno Červen 1, 200619 r Mám koženou řeďičku a při řazení to pod tou plaketou lupe. Jak je tam přidělaná?Dá se vyloupnout nebo je přilepená?
Červen 1, 200619 r Mám koženou řeďičku a při řazení to pod tou plaketou lupe. Jak je tam přidělaná?Dá se vyloupnout nebo je přilepená? Je prilepena oboustrannou lepici paskou, oddelani neni zadny problem, chce to trosku zabrat. Muzes na stavajici pasku prilepit dalsi tensi nebo nalepit uplne novou silnejsi a bude po lupkani.
Červen 1, 200619 r některý jsou lepený, některý na zácvaky A nektery jen tak nasazeny na nelepici folii ktera po primacknuti silou staticke elektriny prilne k umele hmote pod tim...(1,6 - tlusty klacek)
Červen 1, 200619 r Autor Mám koženou řeďičku a při řazení to pod tou plaketou lupe. Jak je tam přidělaná?Dá se vyloupnout nebo je přilepená? Je prilepena oboustrannou lepici paskou, oddelani neni zadny problem, chce to trosku zabrat. Muzes na stavajici pasku prilepit dalsi tensi nebo nalepit uplne novou silnejsi a bude po lupkani. Dík moc
Duben 11, 201015 r To ano, např OB Autodíly, ale na Oktu jsem to fak neviděl... nicméně vypadají (skoro) stejně?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.