Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Č poviete na tieto sviečky?? Máte ich niekto? Uvažoval som, že ich nahodím.

post-26-1149161125.jpg

• 3 týdny později...

Jsou dobrý, NESMÍŠ mít chip, kvůli chlazení elektrody, jinak - byly vyvinuté speciálně pro tento motor.

na ktorý motor, mne by šli ? čo stoja ?

Jsou dobrý, NESMÍŠ mít chip, kvůli chlazení elektrody, jinak - byly vyvinuté speciálně pro tento motor.

Zeptam se i tady, proc bych nesmel mit cip? Svicky uz mam tyhle druhy, cip mam rok a v pohode :)

Zeptam se i tady, proc bych nesmel mit cip? Svicky uz mam tyhle druhy, cip mam rok a v pohode :)

Už se stalo, že do motoru ukápla stříbrná elektroda, protože už z principu je vnitřní elektroda tohoto zajisté vynikajícího českého vynálezu hůře chlazena, než otevřené typy. Jezdil jsem je na Š-120 s elektronickým zapalováním a tam byl přínos dosti znát, hlavně v otáčkách od 2800/min šla oproti víceelektrodovým Boschkám za plynem jako ďas, měl jsem je přímo z vývoje z Brisku, dělají tam borci!!.

O tom, že bys při aplikaci tohoto typu svíček neměl mít chip, píší i v manuálech továrny. jinak vzrábí pro chipované vozy svíčky s ručně pilovanými držáky vnějších elektrod kvůli lepšímu proudění směsi k vnitřní elektrodě.

Ta 120 ca měla s těmito typy sametovější běh.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.