Luka$ Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 Prosim muzete mi poradit zda to ze se mi pri rozjedu klepe cely motor a lehce pribrzduje muze tato chyba? Dela to jen pri rozjezdu nebo na zpatecku. Adresa 19 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 6N0 909 901 Díl: Gateway K<->CAN 0001 Kódování: 00006 1 závad nalezeno. 00778 - snimac uhlu rizeni (G85) 49-00 - zadna komunikace ABS je bez chyb: Adresa 03 ------------------------------------------------------- Řídící jednotka: 1J0 907 379 AG Díl: ABS/EDS 20 IE CAN V009 Kódování: 13504 0 závad nalezeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 myslim si, ze to s tim nema nic spolecnyho, hlavne proc bys mel mit v aute snimac uhlu rizeni, kdyz nemas ESP? provedl bych reset gataway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka$ Vloženo 1. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2010 a to se dela prosim jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka$ Vloženo 2. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2010 Neco jsem nasel tak to zkusim (to jen kdyby se to taky nekomu hodilo) Vybrat 19 Gateway, potom Kodování a Start Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romomo Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 Ak toto vyriešiš, napíš prosím Ťa postup. Mám ten istý problém, mne poradili dobre prezrieť ten konektor k ABS riadiacej jednotke, či nie je zaoxidovaný, ale nič som nenašiel. Octa 1,8 20V AGN r.v.1997. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka$ Vloženo 5. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2010 (editace) reset proveden, chyba stale stejna mohl by mi nekdo prosim poradit? Prosel jsem pojistky a jsou OK, takze asi vymena cidla na volantu na netu jsem nasel cenu koleml 1000,- repas Editováno: 5. Září 2010, autor: Luka$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka$ Vloženo 30. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2010 No tak jsem konecne nejak postoupil. Zvuky fakt dela ABSo. pojistka c.9. venku a zvuky neslysim. Takze zacnem s cidlama na kolech a pak vymena cidla uhlu rizeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 ESP nemá ale má 4×4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luka$ Vloženo 1. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 ja teda ESP nemam, ale existuji modely s ESP i na 4X4. viz prirucky. To jen tak mimochodem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.