Přejít na obsah

Multifunkční tiskárna

Jar_da

Doporučené příspěvky

Prosím o rady k nákupu, musím domů koupit multifunkční tiskárnu, scaner, copy, tisk, vzhledem k domácímu použití inkoustovou, ale nějakou lepší, uvažuji o Canonu Pixma 500, 750, ale nejsem rozhodnut, neznám náklady na tisk a ty jsou jen ze zkušenosti.

Kdo je máte?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mal som Epson DX5400 - hlučná, pomalá, zasychali farby.

Teraz mám Canon, jeden z tých lacnejších (MP150) a neviem si vynachváliť - slušná rýchlosť, vynikajúca kvalita a úplne super je nočný režim, kedy tlačiareň tlačí o niečo pomalšie, ale je naozaj tichá a nezobudí pol domu (čo sa o tej Epsone nedalo povedať).

Odkaz ke komentáři

No ja mel HP jednu z poslednich, ale Canon me fakt co do kvality prekvapil. Neveril jsem kdyz me majitele Canona presvecovali ze to bude rozdil a ja jim samo sebou neveril, protoze jsem nemel nikdy jinou tiskarnu nez HP, ale jsem rad ze jsem zmenil znacku.

Treba je to v rozdilu 4800x1200dpi vz 9600 x 2400dpi.

Dodam jen ze tiskarnu jako dlouhodobejsi zalezitost jsem vzdy kupoval sektoru tech drazsich a vyzsich modelu.

Cili i kdyz jsem byl zaprisahlej HPckar a vsem jsem je doporucoval, ted uz jen Canon a doporucuji tu 500

Odkaz ke komentáři

No ja mel HP jednu z poslednich, ale Canon me fakt co do kvality prekvapil. Neveril jsem kdyz me majitele Canona presvecovali ze to bude rozdil a ja jim samo sebou neveril, protoze jsem nemel nikdy jinou tiskarnu nez HP, ale jsem rad ze jsem zmenil znacku.

Treba je to v rozdilu 4800x1200dpi vz 9600 x 2400dpi.

Dodam jen ze tiskarnu jako dlouhodobejsi zalezitost jsem vzdy kupoval sektoru tech drazsich a vyzsich modelu.

Cili i kdyz jsem byl zaprisahlej HPckar a vsem jsem je doporucoval, ted uz jen Canon a doporucuji tu 500

No ja zase presel z Canonu k HP :) ,ale posledni modely Canonu nezam a zivot je zmena, treba priste pudu zase do Canonu, HP jsem vzal protoze mela ctecku karet, a barevnej LCD display coz v te dobe Canon neumel.... to vyssi rozliseni Canonu bude oproti HP urcite+

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

hola lidi, mam tiskarnu HP a zkousim si vytisknout na obalce adresu a odesilatele. Zkousim to prez program word, ale jaksi to nechce spolupracovat, protoze kdyz si to krasne nachystam ve wordu, tak na obalce to je bud posunute, mov vysoko, nizko, nebo si to dela cochce, nemuze te nekdo poradit jak na to?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...