Jar_da Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Prosím o rady k nákupu, musím domů koupit multifunkční tiskárnu, scaner, copy, tisk, vzhledem k domácímu použití inkoustovou, ale nějakou lepší, uvažuji o Canonu Pixma 500, 750, ale nejsem rozhodnut, neznám náklady na tisk a ty jsou jen ze zkušenosti. Kdo je máte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Mal som Epson DX5400 - hlučná, pomalá, zasychali farby. Teraz mám Canon, jeden z tých lacnejších (MP150) a neviem si vynachváliť - slušná rýchlosť, vynikajúca kvalita a úplne super je nočný režim, kedy tlačiareň tlačí o niečo pomalšie, ale je naozaj tichá a nezobudí pol domu (čo sa o tej Epsone nedalo povedať). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Muzu doporucit osvedcenou klasiku od HP- http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=28821 nebo levnejsi, nema barevny display http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30283 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Mam MP 500 a jsem naprosto spokojen. Splnuje vse, navic ma brilantni tisk fotek, ktery jsem u HP marne hledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 Mam MP 500 a jsem naprosto spokojen. Splnuje vse, navic ma brilantni tisk fotek, ktery jsem u HP marne hledal No tu HP co mam doma tak tiskne fotky dobre, ale je to ekonomicka sebevrazda vubec se to neviplati, ale priznavam ze starsi HP nebyly idealni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 3. Červen 2006 Sdílet Vloženo 3. Červen 2006 No ja mel HP jednu z poslednich, ale Canon me fakt co do kvality prekvapil. Neveril jsem kdyz me majitele Canona presvecovali ze to bude rozdil a ja jim samo sebou neveril, protoze jsem nemel nikdy jinou tiskarnu nez HP, ale jsem rad ze jsem zmenil znacku. Treba je to v rozdilu 4800x1200dpi vz 9600 x 2400dpi. Dodam jen ze tiskarnu jako dlouhodobejsi zalezitost jsem vzdy kupoval sektoru tech drazsich a vyzsich modelu. Cili i kdyz jsem byl zaprisahlej HPckar a vsem jsem je doporucoval, ted uz jen Canon a doporucuji tu 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Díky moc všem za rady, objednáno, Cybex - MP500 Canon, 4.716 Kč vč. DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Červen 2006 Sdílet Vloženo 6. Červen 2006 No ja mel HP jednu z poslednich, ale Canon me fakt co do kvality prekvapil. Neveril jsem kdyz me majitele Canona presvecovali ze to bude rozdil a ja jim samo sebou neveril, protoze jsem nemel nikdy jinou tiskarnu nez HP, ale jsem rad ze jsem zmenil znacku.Treba je to v rozdilu 4800x1200dpi vz 9600 x 2400dpi. Dodam jen ze tiskarnu jako dlouhodobejsi zalezitost jsem vzdy kupoval sektoru tech drazsich a vyzsich modelu. Cili i kdyz jsem byl zaprisahlej HPckar a vsem jsem je doporucoval, ted uz jen Canon a doporucuji tu 500 No ja zase presel z Canonu k HP ,ale posledni modely Canonu nezam a zivot je zmena, treba priste pudu zase do Canonu, HP jsem vzal protoze mela ctecku karet, a barevnej LCD display coz v te dobe Canon neumel.... to vyssi rozliseni Canonu bude oproti HP urcite+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 hola lidi, mam tiskarnu HP a zkousim si vytisknout na obalce adresu a odesilatele. Zkousim to prez program word, ale jaksi to nechce spolupracovat, protoze kdyz si to krasne nachystam ve wordu, tak na obalce to je bud posunute, mov vysoko, nizko, nebo si to dela cochce, nemuze te nekdo poradit jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 taky mam doma Canona a naprosta spokojenost myslim, ze jsi zvolil dobre :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Canony jsem mel 2 a bylo mi i receno znamym mechanikem co dela servis u Canonu, ze jsou to tiskarny na 2 a neco ruku, pak jde do hajzlu tiskova hlava, zanese se a nevycisti se to uz. Dle me vsak mluvil o levnych variantach, coz v mem pripade byli obe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.