Leden 16, 20169 r mam fotku pouze tech dveri, který uz jsou vymeneny a to jen ty puchejre, to je celkem znama banalita, ten rez v pertlu a pod tesnenim jsem nestihnul udelat a ted uz jsou vymeneny, ty dveře vlevo prokvetaji uz v tom pertlu ale na fotce to zatím nijak moc není videt, mam cekat do jara a potom se uvudi vic
Leden 17, 20169 r Myslím si že je to taky tím kdo a jak se stará o své auto,mytí, voskování atd.. puchýře a nebo prorezivění dveří se neudělá za týden. Auto dost často umývám a voskuji a jaký koliv defekt laku by mě neunikl
Leden 17, 20169 r totální blbost, meju a voskuju no a ted uz i ty novy dveře, pod tou gumou, kterou uz ted davaji novejsi typ, to teda ani nevoskuju
Leden 18, 20169 r každý mame svůj názor, ja k tomu ještě prorezly dveře a auto je i garazovany, předesílám stari dva roky. to znamena, ze ta rez tam byla uz dřív aty puchyre zvenku se pomalu zvetsovaly, hadat se kvůli tomu nebudu
Leden 18, 20169 r Také se nechci hádat, dva roky staré auto a prorezlé dveře to byl asi nějaký špatný plech ve výrobě
Leden 18, 20169 r Zkušenost je taková, že tyto problémy většinou jsou u garážovaných aut. Asi tím jak auto kazdy den roztaje a sul s vodou zatece kamkoliv, u negarazovanzch aut jsem to nevidel. Tchan ma na Yetim stejny problem, predtim mel Fabii a ta byla pohnila uplne. Obe auta garazoval a jezdil denne. Jo a auta moc nemyje... Upraveno Leden 18, 20169 r od Saty
Leden 18, 20169 r Taky jsem viděl pár aut v záruce se shnilýma dveřma. Vždy to ale bylo tím, že voda v těch dveřích zůstala a rezlo to dole nad prahy
Leden 18, 20169 r To se týká spíš vyhřívaných garáží ne? Ale i tak jsem o tomto nikdy neslyšel... To taky nemusí být pravda - v práci parkujeme Fabie ve vyhřívaném prostoru pět let, myčku mají jednou za měsíc a nikde nic nekoroduje. Tedy u Yetiho je nějaká chyba. Tato závada je typická třeba pro Focusy ale i Mondea. Tak holt došlo i na škodovku.
Leden 18, 20169 r takhle hnijou i passaty b6 v nekterych pripadech dost brutalne,dokonce i dvojkove oktavie hnijou kazda druha v jednom miste ale neni videt u yetiho je to ale nejaka vyrobni vada nebo tak neco,skoro kazdy druhy je uz po reklamaci-vetsinou dvere
Leden 19, 20169 r Co jsem zaslechl tak prý byl na dveře použitej horší plech, během výroby se přešlo na plech ze kterého se dělají kapoty a ten už tolik netrpí
Říjen 30, 20168 r toz neni toho moc na co si stezovat,a hodne se dozvis v sekci octavia hlavne o motorech atp.
Říjen 19, 20204 r Stáří 6 a1/2 roku, před 3 lety všecchny dveře znovu lakovány na záruku v autorizáku (koroze). Znovu se na jedněch objevují puchýřky. Teď řeším korozi 5 dveří oklo lampiček spz a madla zámku. Dále koroze zadních postranic ve spoji se zadním nárazníkem. Tak doufám že to dopadne na reklamaci. Záruka na prorezivění 12 let.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.