Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Proc nejde zmenit barva maxidotu u O1 na jinou nez oranzova/cervena?

Resilo se to tu Xkrat. Je to dany foliema co jsou v maxidotu, max se nekomu povedlo to udelat do takovy modry barvy, ale nic hezkyho to nebylo.

konkretne se to treba resilo tady

Upraveno od Pitrs2

Pitris mam auto v popise .. ale ide o Skodu Superb 1

Lukas: uz jsme si psali, muzes dat samozrejme i jinou barvu, delal jsem to nekolikrat...

post-1940-0-38201800-1359570517_thumb.jp

Pokud mate zajem o podsvit, neni problem, MB a okoli :)

Lukas: ano vim o tom, ale technologie maxidotu je v Octavii I/Superbu I stejna. Je to stejny displej. Zmenit barvu na jinou nez na cervenou/zlutou nejde, staci si procist to tema. Respektive jde to na tu svetle modrou, ale to moc neberu jako uspech. Zmenit to treba na cerno-bilou jako to ma Octavia II zkratka nejde, leda vymenit cely displej.

tak ja sem se take do toho pustil, sviti, ale jen rucicky nesviti a to uz sem to 100x prohlidnul a z kolegy na foru pohovoril ale marne, nechteji zacit svitit,tak prikladam foto zda i jini nemeli stejny problem ,nic jineho nez diody sem nemenil http://2i.cz/4a445872a1 http://2i.cz/1f110d27f4 dalsi diody budu davat az budou, dosly zasoby

Jestli ti nesvítí, tak jsi asi někde otočil ledku. Koukám, že jsi použil pouzdra PLCC2, zkoušel jsem je taky, ale svítilo to moc a v noci to oslňovalo a měnil jsem je za jiný.

sviti to super a v noci si je stahnu a je to dobry ,diody sem kontroloval prehozene nejsou ,kolega mi poslal foto budiku tak podle toho jsou dobre zapojene http://2i.cz/08001c36e5

EDIT"

tak sem celej den na tom delal a fakt byly otocene ,je to divny ale asi na kazde budiky sou jinak zapojene ,jeste velke rucicky zprovoznit ,a je hotovo, http://2i.cz/7d110d27f4

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky!!

Tak tohle je ale luxus! Dobrá práce.

Nevypada to zle ;)

Brasel: jakmile neco nesviti, tak na 90% je nekde otocena LEDka :-D pak uz jen nezbyva nez vzit multimetr a merit a hledat kde.

jj uz na tom delam ,dekuji vsem

tobe se to modre podsviceni LCDcek libi? Vzdyt to tam je jako pest na oko... Kdyz bilo-aranzovy zbytek, tak i bile ci oranzove LCD :) A ja bych zkusil i to pootoceni polarizacni folie, musi to vypadat super mit tmave okoli a svitici znaky!

• 2 týdny později...

mají Octavie I, které se vyráběly od roku 1996, pro podsvícení přístrojové desky a budíků LED diody nebo je mají až Octavie II? Kámoš má Octavii I z roku 1997 a plánuje změnu barvy podsvícení a chtěl by to vědět, aby tu přístrojovou desku nerozdělával zbytečně. Díky

u pred faceliftu jsou zarovky na signalizacnich svetylkach (blinkry, rucka, svetla, olej, atd.). Na podsvitu ciferniku jsou LEDky

kámoš má Octavii I z roku 1997, tak tam u signalizačních kontrolek asi bude mít ještě žárovky, jak psal Pitrs2, od jakého roku má přístrojová deska u Octavie I kompletně LED diody, tedy i u signalizačních kontrolek?

komplet v LED jsou budiky ve Faceliftu, nevim kdy se to lamalo, jestli 2001 nebo 2002.

Tak dokončeno palubovka topeni atd vše v autě barva bílá + červená a je to parádní, jinak pájeno starou poctivou trafo pajkou :-D a v ovládání zrcátek použity smd5050 kvůli slabého svitu

(škoda octavia 1.9 TDI 2003)

všiml jsem si, že některé Octavie I měly displej u otáčkoměru a tachometru tmavý a číslice svítily červeně, byla to nějaká dodělávka nebo to bylo už z výroby na přání?

... jinak pájeno starou poctivou trafo pajkou :-D .....

Tak tím bych se moc nechlubil :D

Wojnar: jo, souhlas. Pan asi jeste netusi co to umi udelat za paseku ;)

když jsem sledoval fotky Octavií I, tak jsem zjistil, že tmavý displej u otáčkoměru a tachometru s červenými číslicemi měly první Octavie od roku 96 až někdy do roku 98, tak mě napadá, jestli později mohl výrobce změnit typ displeje, který byl pak stejný jako třeba u Fabie?

Ano, displej je jiny, resp. asi bude jen otocena polarizacni folie na nem.

výrobce změnil ten displej z estetického důvodu nebo proč? Mně se ty první displeje docela líbily :)

Zeptej se výrobce.

Barvu, protože měnil barvu celkově.

Že invertoval zobrazení? Zelené to asi nebylo dost čitelné.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.