Leden 30, 201312 r Resilo se to tu Xkrat. Je to dany foliema co jsou v maxidotu, max se nekomu povedlo to udelat do takovy modry barvy, ale nic hezkyho to nebylo. konkretne se to treba resilo tady Upraveno Leden 30, 201312 r od Pitrs2
Leden 30, 201312 r Lukas: uz jsme si psali, muzes dat samozrejme i jinou barvu, delal jsem to nekolikrat... Pokud mate zajem o podsvit, neni problem, MB a okoli
Leden 30, 201312 r Lukas: ano vim o tom, ale technologie maxidotu je v Octavii I/Superbu I stejna. Je to stejny displej. Zmenit barvu na jinou nez na cervenou/zlutou nejde, staci si procist to tema. Respektive jde to na tu svetle modrou, ale to moc neberu jako uspech. Zmenit to treba na cerno-bilou jako to ma Octavia II zkratka nejde, leda vymenit cely displej.
Únor 3, 201312 r tak ja sem se take do toho pustil, sviti, ale jen rucicky nesviti a to uz sem to 100x prohlidnul a z kolegy na foru pohovoril ale marne, nechteji zacit svitit,tak prikladam foto zda i jini nemeli stejny problem ,nic jineho nez diody sem nemenil http://2i.cz/4a445872a1 http://2i.cz/1f110d27f4 dalsi diody budu davat az budou, dosly zasoby
Únor 3, 201312 r Jestli ti nesvítí, tak jsi asi někde otočil ledku. Koukám, že jsi použil pouzdra PLCC2, zkoušel jsem je taky, ale svítilo to moc a v noci to oslňovalo a měnil jsem je za jiný.
Únor 3, 201312 r sviti to super a v noci si je stahnu a je to dobry ,diody sem kontroloval prehozene nejsou ,kolega mi poslal foto budiku tak podle toho jsou dobre zapojene http://2i.cz/08001c36e5 EDIT" tak sem celej den na tom delal a fakt byly otocene ,je to divny ale asi na kazde budiky sou jinak zapojene ,jeste velke rucicky zprovoznit ,a je hotovo, http://2i.cz/7d110d27f4 Upraveno Únor 4, 201312 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Únor 4, 201312 r Nevypada to zle Brasel: jakmile neco nesviti, tak na 90% je nekde otocena LEDka :-D pak uz jen nezbyva nez vzit multimetr a merit a hledat kde.
Únor 4, 201312 r tobe se to modre podsviceni LCDcek libi? Vzdyt to tam je jako pest na oko... Kdyz bilo-aranzovy zbytek, tak i bile ci oranzove LCD A ja bych zkusil i to pootoceni polarizacni folie, musi to vypadat super mit tmave okoli a svitici znaky!
Únor 16, 201312 r mají Octavie I, které se vyráběly od roku 1996, pro podsvícení přístrojové desky a budíků LED diody nebo je mají až Octavie II? Kámoš má Octavii I z roku 1997 a plánuje změnu barvy podsvícení a chtěl by to vědět, aby tu přístrojovou desku nerozdělával zbytečně. Díky
Únor 17, 201312 r u pred faceliftu jsou zarovky na signalizacnich svetylkach (blinkry, rucka, svetla, olej, atd.). Na podsvitu ciferniku jsou LEDky
Únor 17, 201312 r kámoš má Octavii I z roku 1997, tak tam u signalizačních kontrolek asi bude mít ještě žárovky, jak psal Pitrs2, od jakého roku má přístrojová deska u Octavie I kompletně LED diody, tedy i u signalizačních kontrolek?
Únor 17, 201312 r komplet v LED jsou budiky ve Faceliftu, nevim kdy se to lamalo, jestli 2001 nebo 2002.
Únor 17, 201312 r Tak dokončeno palubovka topeni atd vše v autě barva bílá + červená a je to parádní, jinak pájeno starou poctivou trafo pajkou :-D a v ovládání zrcátek použity smd5050 kvůli slabého svitu (škoda octavia 1.9 TDI 2003)
Únor 17, 201312 r všiml jsem si, že některé Octavie I měly displej u otáčkoměru a tachometru tmavý a číslice svítily červeně, byla to nějaká dodělávka nebo to bylo už z výroby na přání?
Únor 17, 201312 r ... jinak pájeno starou poctivou trafo pajkou :-D ..... Tak tím bych se moc nechlubil
Únor 18, 201312 r když jsem sledoval fotky Octavií I, tak jsem zjistil, že tmavý displej u otáčkoměru a tachometru s červenými číslicemi měly první Octavie od roku 96 až někdy do roku 98, tak mě napadá, jestli později mohl výrobce změnit typ displeje, který byl pak stejný jako třeba u Fabie?
Únor 18, 201312 r výrobce změnil ten displej z estetického důvodu nebo proč? Mně se ty první displeje docela líbily
Únor 18, 201312 r Zeptej se výrobce. Barvu, protože měnil barvu celkově. Že invertoval zobrazení? Zelené to asi nebylo dost čitelné.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.