Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor
jak docílit u MR99 při bílem podsvícení budíku červené ručíčky teploty a stavu nádrže? pomůže zmiňovaná červená lihovka? :)

pomuze MartinRS :)

Když už jsem byl v tom dodělávání podsvícení kliček,zrovna jse dotáhnul i podsvícení regulace ofuků topení.

Pěkné, jsi šikovný, máš to vyfocené jak jsi to dělal a jaké diody jsi použil ?

Fotoseriál nemám,to bych to asi dělal ještě teď :D

Ledky 3 mm,u řidiče a na středu podle barvy do série s jedním předřadným odporem.U spolujezdce modrá +červená do serie + odpor.Hodnoty nevím poskládal jsem to zkusmo,tak aby to neoslňovalo.Ani se v těch čárkách na odporech nevyznám ;)

Když už jsem byl v tom dodělávání podsvícení kliček,zrovna jse dotáhnul i podsvícení regulace ofuků topení.

Ledky 3 mm,u řidiče a na středu podle barvy do série s jedním předřadným odporem.U spolujezdce modrá +červená do serie + odpor.Hodnoty nevím poskládal jsem to zkusmo,tak aby to neoslňovalo.Ani se v těch čárkách na odporech nevyznám ;)

No jo to je škoda. Tak lidi skuste to někdo nafotit, až si to budete dělat. At´je to všem pak jasné -_- Já to pak zveřejním na http://www.skodaoctavia.cz/ -_-

ja teda nevim ale ja mam na octave bile raficky a ta barva je zespodu tudis odbarvovac a natrit cervenou a jeto :p:p:p:p

No jo to je škoda. Tak lidi skuste to někdo nafotit, až si to budete dělat. At´je to všem pak jasné -_- Já to pak zveřejním na http://www.skodaoctavia.cz/ -_-

A proč to nenafotíš sám??? :rolleyes:

Takhle lidi, kteří si tím třeba i jako přivydělají nějakou tu korunu by přišli o zábavu a kšeftík. Já to neumím a raději jsem to svěřil odborníkům (GARNY+MARTIN RS), to platí o více věcech než jen o podsvětlení

Když jsme u toho podsviceni zajimavé je toto www.doplnky.wz.cz

Ahoj lidi. potřeboval bych vědět kde sehnat smd diody do octávky. jsou to pouzdra 1206 3mm. ale nikde je nemají. bílé a modré

ja chvalim martase s petrem, mam maxika s klasickou zelenou a cerveny rucky a paradicka

Jo modrý bych měl,ale bíli ne.Hrozně těžko se shání.Kdyby jsi měl zajem tak napiš doplnky@atlas.cz

No zajímavé je to že chce za změnu podsvícení manuálního topení 500kč a tam stačí vyndat ten zelenej plast a dát tam jinou žárovičku pokud se nepletu takže fakt hustý.

Já bych to nafotil, kdybych to změnit uměl, ale měnit si to sám se bojím -_-

Ahoj lidi. potřeboval bych vědět kde sehnat smd diody do octávky. jsou to pouzdra 1206 3mm. ale nikde je nemají. bílé a modré

GME

ja chvalim martase s petrem, mam maxika s klasickou zelenou a cerveny rucky a paradicka

jj děkujem......jak jinak také hlavně že je spokojenost a když by nebyla tak bych to rád řešil aby byla :D:D

jak docílit u MR99 při bílem podsvícení budíku červené ručíčky teploty a stavu nádrže? pomůže zmiňovaná červená lihovka? :)

pomuze MartinRS :)

jj......děkuji budíky dokážem předělat tak jako je to u nového modelu ale je to opruz.. :D:D proto to ostatní asi nedělají...... :(

jj děkujem......jak jinak také hlavně že je spokojenost a když by nebyla tak bych to rád řešil aby byla :D:D

ty voe pesti budou litat az se to nekomu nebude libit vid?

::'-_-

Přesně :D-_-

tak to si asi rozmyslim nechat si od vas neco udelat...nehlede na to ze za 4200km sem zase u vas :D

tak to si asi rozmyslim nechat si od vas neco udelat...nehlede na to ze za 4200km sem zase u vas :D

Budeš v očekávání :smich:

Na to topení.

Kdyby jsi tam dal modrou navlíkačku na žárovku tak to bude k blití.

Místo jedné žárovky jse tam spousta diod a je to spousta práce a za 500,- si myslím že je dodně slušná cena.

Jinak jak by jsi chtěl udělat u nastavené teplého a studeného vzduchu tu červenou?

Jestli do toho neděláš tak do toho moc nekecej.Kecat a komentovat umý každý.

Jinak nic proti tobě.PS:podívej se pořádně na fotky.Na fotce to ujde,ale ve skutečnosti to vypadá dost dobře-nechci se chválit.Kdyby někdo měl zájem tak ukážu na vlastí oči.

No jo ty tam máš i tu červenou tak toho jsem si nevšiml tak to je jiná

OK.Je tam.

No zajímavé je to že chce za změnu podsvícení manuálního topení 500kč a tam stačí vyndat ten zelenej plast a dát tam jinou žárovičku pokud se nepletu takže fakt hustý.

Já bych to nafotil, kdybych to změnit uměl, ale měnit si to sám se bojím -_-

vis, jak by to vypadalo s vymenenou zarovickou? nebo lepe receno jak bys dosahl stejneho barevneho odstinu a intenzity se zarovkou jako jinde s diodou? zkus nad tim zapremyslet. a hlavne si to zkus nekdy rozdelat a predelat. pak prestanes psat takove nesmysly. az to budes delat profesionalne, tak si povime, ze 500 je za to prehnana cena ( verim tomu, ze nekteri dokazi lusknout prstem a je to hotove, vid? ).

a mimoto ti silne doporucuji pri pouziti cizich fotek autory kontaktovat a pozadat je o moznost uverejneni ( samozrejme s jejich signaturou a nikoliv anonymne ). tohle, co provadis je vic nez neeticke. a prosim nezkousej tu na me takove veci "je to stazene z verejnych diskuzi".

• 3 týdny později...

Kluci, kdo mi poradi? Delal jsem si podsviceni celyho interieru (budiky, radio, vsechny vypinace, podsviceni strechy...je to parada - doporucuji :specool: ) a najednou mi prestalo svitit podsviceni hodin. Jsou tam tri smd-cka a vsechny najednou - tma. Jeden den se stalo, ze to chvili svitilo, ale jen do doby, nez jsem vypnul svetla a motor. Kdyz jsem zapnul obrysovky znova, uz zase tma. Prolezl jsem pojistky, cele zapojeni...na nic jsem neprisel.

Nevite nekdo jak to je zapojeny? Muze to byt studenej spoj nektery z tech tri diod? A nebo to muze byt v nejakem privodu od spinace svetel... ? Nejake schema zapojeni palubovky by se nenaslo?

:help:

Diky predem.

post-25-1145428051.jpg

na 99% je to studenák, taky budu po sobě spravovat to samý.

caute poradite mi niekto ake presne SMD-cka tam idu pozeral som na nete ze ich je viac druhov, aky je medzi nimi rozdiel? A esteby som rad vedel ci sa letuju alebo su na neakej petici, DIk

Mohli by ste mi niekto posla presny zoznam s presnym nazvom suciastok ktore by som potreboval na zmenu podsietenia na starsej palubovke, DIk

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.