Prosinec 21, 20177 r Ahojte,stalo sa uz niekomu že po prerábani podsvietenia stahovania okien (spoljazdcová strana)stále svietil led?Ak áno od čoho to môže byť? Diky za odpovede O1 predface a použil som SMD 1206
Duben 12, 20187 r Dobrý večer, chtěl bych se optat jestli někdo nevíte proč mi ledky prosvítají i při vypnuté elektrice. Prosvítá to různě ale ne furt až na LCD u Km to svítí neustále. Jestli by jste někdo věděl,tak bych byl rád za každou radu. O1tour 2006 1.6mpi 75kw
Červenec 3, 20196 r Zdravím, mám takový problém nedávno jsem si nechal změnit podsvit budíku na bílo červené, týden vše mělo bez problémů ale po týdnu mi začali blbnout ručičky od paliva a teploty vody, nejdrive zhasly pak začali blikat a teď už nesvítí vůbec. Borec co mi to dělal mi to ještě jednou vytáhl a vše kontroloval a když to napojil na stole doma tak vše mělo bezproblému i regulátor jasu ten mi po zapojení budíku někdy jede, někdy vůbec a někdy se reguluje jen maxidot. Děkuji za každou radu
Červenec 4, 20196 r No vzhledem k tomu ze ti blbnou jen rucicky paliva a vody, tak to bude v tom predelani ...bud spatne LED nebo nejaky studenak/svod ... regulator s budikama blbne i bez budiku? reguluje bez problemu zbytek?
Únor 22, 20214 r Dobry den mam dotaz chci si vymenit komplet podsviceni v o1 ale vubec nevim jak co demontovat a kde a jake zarovky koupit prosim moc o rady dekuji
Únor 22, 20214 r Stiahni si dielenskú príručku pre O I,(niekde tu bola, prípadne na nete) a tam nájdeš návodov na demontáž skoro na všetko. Má okolo 654 Mb, ale oplatí sa do nej pozrieť. Lepšie ako niečo poolamovať. Žiarovky zistíš podľa typu aj z návodu na obsluhu a potom len do vyhľadávača a kúpiť. Mrkni aj sem: https://www.facebook.com/zmenypodsvicenivw/
Září 2, 20214 r @danikd líbí se mi ten interiér v bílém Upraveno Září 2, 20214 r od JustChrisik Omylem posláno
Září 2, 20214 r @danikdahoj, měl bych zájem o koupi bílých ledek jestli stále máš, chtěl bych si vyměnit komplet čelí interiér včetně MF volantu, byla by možnost?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.