pointfrost Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) zdravím, ted dělam podsvícení budíků, podařilo se mi udělat otačkoměr a rychlost bez problemu nadrž a teplota vody ale nesvítí. voltmetr ukazuje pouze na leve diodě u vody (vlevo) je to zapojene v serii ? druha dioda u vody a u nadrže oboje už neukazují nic. edit: nerozděluju čiselnik a ručičku, pouze napájeni na původní pozici Editováno: 17. leden 2009, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 (editace) tak to asi je v serii, přepajel jsem jen tu levou u vody (vlevo) a fungujou všechny nahoře - akorat je naprd že to pak svítí méně Editováno: 17. leden 2009, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 Slabsiu svietivost pri seriovom zapojeni je mozne riesit zmenou odporu v danej napajacej vetve-prave mam jedny budiky na stole a hram sa s nimi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gloomik Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Zdar chlapi, kolega si koupil oktu a rád by si nechal předělat podsvícení komplet celého auta. Má to v základu bez elektriky a bez rádia. Nevíte o někom z Ostravy, kdo by to byl schopen předělat a za jakou cenu? Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapros Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 gloomik: Obrat se na Marka (s-talkera). Kolega to bude mit k nemu coby kamenem dohodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Slabsiu svietivost pri seriovom zapojeni je mozne riesit zmenou odporu v danej napajacej vetve-prave mam jedny budiky na stole a hram sa s nimi. No já se koukal na ty odpory malinkaté smd a moc sem si netroufal. Výsledek mojí prácičky: JE ZDE ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 Tak ja taky přidám můj podsvit,který mi dělal Vinca.Ještě jednou dík Vinco. Omluvte kvalitu fotek z mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DODOX Vloženo 15. Únor 2009 Sdílet Vloženo 15. Únor 2009 Kto vie aka velkost smd diod na podsvietenie ovladacov origo navigacie skoda? 1206 alebo 0805. Dakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
69Tomino Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Tak som to dorobil aj ja, Pridal som cervenu LED do ovladaca na kontrolu zadnej hmlovky.Treba dat 3mm-LED, odpor- SMD/1206 ( 1K 0,25W) a prepojovaci drat (Cu-0,8mm) ako napisal "rolbar" No a takto to vyzerazapnute: Pri zapnuti prednej hmlovky sa rozsvieti žlta(alebo oranžova) LEDka a modra zhasne (aspon si myslim, lebo to svieti pekne žlte . Pri zapnuti zadnej hmlovky zasvieti červená, ale modrá ostane svietit tiež, tak sa tieto dve farby miešajú a vysledok je Fialova, ako vidiet na foto, ale to mi nevadi, hlavne že je rozoznat zapnutie zadnej hmlovky . Ja nam ten kryt v miestach symbolov hmloviek dost poskrabaný, asi od nechtov. Čierna farba je zošúchaná a svetlo LEDky to presvieti Musim zistit či sa da kupit novy ten kryt- kruh, so symbolmi svetiel. ked sa možem ktemuto opytat ja si sa dopracoval až ktomu že ti ostal ten plošák..nechcem to nejak nasilu trhat aby sem neco zase nedosral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Kto vie aka velkost smd diod na podsvietenie ovladacov origo navigacie skoda? 1206 alebo 0805. Dakujem za radu. Ja jsem vsude v klimatroniku pouzil 1206. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarim Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 Přidou LED tak budíky do bíla, podle toho jak to bude tahat oči tak ten zbytek, bud červená ala Audi a nebo bílá, se uvidí.Neboj budu fotit. Hele jak jsi resil tu intenzitu...hledal jsi odpory k tem LED nebo jen napajel LEDky a zkusil to... jestli to moc nepali v noci? Chtel bych taky rucky cervene, ciselniky cervene a displej bily nejlepe. Jaky tam mas LEDky? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 10. Březen 2009 Sdílet Vloženo 10. Březen 2009 ked sa možem ktemuto opytat ja si sa dopracoval až ktomu že ti ostal ten plošák..nechcem to nejak nasilu trhat aby sem neco zase nedosral Plošak je tam nacvaknuty na tých prepojovacích dratikoch, stačí ho nadvihnut a on sa vycvakne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
69Tomino Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 a ak odstranim tu vrchnu část ktorá je nad tym plošákom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara TDI Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Nádheraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 a ak odstranim tu vrchnu část ktorá je nad tym plošákom Prečítaj si moj navod a je tam vsetko nafotene aj ako sa to rozobera: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=33761 no a potom je to tu aj v inych temech dost popisane ako sa to rozobera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Tak ja taky přidám můj podsvit,který mi dělal Vinca.Ještě jednou dík Vinco. Omluvte kvalitu fotek z mobilu. Vypada to moc pekne... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Vypada to moc pekne... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ebeerman Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Zdravím.Potřeboval bych změnit podsvětlení jen u samotných budíků na Octavii 2001. Dělá to tu někdo v okolí Brna?jsem přímo z Brna. + orientační cenu. Děkuji Mám zájem o tuhle kombinaci: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 I me se to moc libi Tazzy, pouzil jsi klasickou modrou diodu na interier ? Jinak skvely napad kombinace bilych budiku a modreho zbytku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 I me se to moc libi Tazzy, pouzil jsi klasickou modrou diodu na interier ? Jinak skvely napad kombinace bilych budiku a modreho zbytku Dík.Mě se taky líbí tako kombinace.Co se týče te diody,tak nevím,dělal mi to Vinca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Zdravim chtěl bych se na něco zeptat. Kousek jsem pročítal, ale na 47 stran ted trocu nestíhám když to mám v garáži dozebraný. Už jsem se po souboji s plastama před budika dostal až k tomu plexi to jsem sundal to se mnou nebojovalo, ale jak mám sundat ty ručičky? Bojim se že je urvu. Jak šetrně na ně?stačí je vzít a normálně k sobě vytáhnout?nebo se musej natočit do nějaký polohy či vytočit? Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 ručičky prstama točit proti směru hodin a současně táhnout nahoru - při osazení to samé ale tlačit dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Paráda díky šlo to tak ale ted neukazujou správně no :)teda rychlost jsem už doladil ale otáčky nejdou moc přesně vrátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 hod ty budiky na vag nebo pak jen od oka a rychlost podle mestskych radaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sentinel1988 Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 Jo s těma radarama mě to taky napadlo a vag bude muset počkat jinak jsem zkusil nabarvit ty ručičky jak jsem tu čet a dopadlo to tragicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.