crespo 15 Vloženo 27. Září 2010 Sdílet Vloženo 27. Září 2010 Zdravím kluci, potřebuji radu, v servise si zatím s tím nevědí rady, mám oct. I, 2001, 1,6, 75Kw benzín, a od ledna tohoto roku se mi občas nedaří nastartovat na poprvé, jako kdybych startoval na sucho, vyměnilo se relé, zkontrolovali čidla a různé hadičky a tak.....od dubna jak začlo být teplo to až do dneška vůbec ani jednou neblblo, ale dnes ráno jsem jel do práce, startování v pohodě, ale asi po 9 hodinách jsem přišel a auto jsem nastartoval až napočtvrté, zkusil jsem otevřít dveře, a pak to šlo, tak nevím, ale asi bude něco určitě v tom, že se ochladilo a něco tam blbne, ještě mě napadlo čerpadlo, že by se muselo vyměnit, no ale když 5 měsíců, kdy bylo teplo fungovalo normálně a teď zas to blbne, tak nevím jestli to bude čerpadlem......díky za případné rady, fakt už nevím ani já jako laik, ale co je horší ani v servise si neví rady a to je asi horší. Díky. Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.