Denis Kalus Vloženo 29. Září 2010 Sdílet Vloženo 29. Září 2010 Zdravím, může mi někdo poradit co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 čidlo teploty výfuku vzduchu vpravo střed pro klimatronik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 a nevies co take cidlo stoji? lebo prave mozno to ja potrebujem kedze mi z pravej polovice auta ide o poznanie chladnejsi vzduch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denis Kalus Vloženo 30. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2010 čidlo teploty výfuku vzduchu vpravo střed pro klimatronik Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Září 2010 Sdílet Vloženo 30. Září 2010 jestli to čidlo máš tam kde je na fotce tak se není čemu divit musí být v prostředním průduchu aby tam mohlo měřit teplotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 vies co ja ani neviem kde ho mam...vsetko fungovalo ako malo s autom som nic nerobil, nic nerozoberal, zrazu pri vstupe do podzemnych garazi som si vsimol ze ked som zapol odhmlievanie celneho okna tak vodicova strana sa mi krasne vycistila ale spolujazdcova strana sa odhmlievala velmi pomaly...ked som prilozil ruku k fukarom fuka mi o poznanie studensi vzduch...a tak isto sa frajerka stazuje ze furt jej fuka studeny vzduch na jej strane takze musim dat na climatronicu pravu stranu na maximalnu teplotu...z toho som vydedukoval ze to bude asi nejakym cidlom teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 Nevím jak to je u Climatronicu, ale odmlžování podle mě funguje na principu klimatizace-tedy sušení vlhkosti vzduchu klimatizací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 ja si myslim ze to funguje tak ze moze fukat aj teply vzduch na okno ale tym ze je pusteny klimakompresor je ten vzduch "vysuseny" ale na teplote toho vzduchu tu nezalezi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.