Dix1 Vloženo 5. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2009 Dneska jsem ho taky projel. Podvozek super,řízení,řazení taky,jenom ta nafta mě nesedla.Škoda,že ho nemají jako předváděcí v benzínu.Jinak ostřejší brzdy se mě líbily. Toho místa tam moc není,mě to přišlo stejné jako ve Fabii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 To je jen dojem. Loketka i sedačky jak sis určitě všiml jsou z O2. To by se do F na šířku fakt nevešlo . Auto je holt kompaktní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Jo,o tom vím,ale přišlo mě to,že toho místa tam moc není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 (editace) Taky se mi to zdálo, ale podle mě je to jen tím, že je kabina vyšší než v Octavii. Tam mi šířka připadá normální. Holt daň za deformační zony. Stará stodvacítka měla dvířka silná jak dlaň . Tak snad příští model Editováno: 6. Srpen 2009, autor: Ben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alice18 Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 S tym kufrom si fakt mimo Yeti ma kufor s objemom 405-510, Roomster 450-530 litrov. Pri vybranych zadnych sedadlach ma Yeti 1760 a Roomster 1780 litrov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Yetiho jsem zatím neprojel, ale už jsem v něm seděl a je opravdu menší jak O II. ať má z O II. sedačky či nikoliv! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 6. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 (editace) S tym kufrom si fakt mimo Yeti ma kufor s objemom 405-510, Roomster 450-530 litrov. Pri vybranych zadnych sedadlach ma Yeti 1760 a Roomster 1780 litrov. Teď na to kouklám na stránkách Škoda auto. S tím kufrem jsi měl pravdu. Já čerpal informace z Auto.cz a tam jsou údaje jiné. Dle výrobce Octavia Combi (4x4) Vnitřní rozměry: Šířka v loktech vpředu/vzadu (mm): 1415/1423 (resp. 1440/1430 na Auto.cz) Prostor pro hlavu vpředu/vzadu (mm): 981/984 Objem zavazadlového prostoru min./max. (l): 580/1620 Roomster Vnitřní rozměry: Šířka v loktech vpředu/vzadu (mm): 1380/1400 Prostor pro hlavu vpředu/vzadu (mm): 1029/1009 Objem zavazadlového prostoru min./max. (l): 450-530*/1780 *) V závislosti na nastavení posuvných zadních sedadel a jejich opěradel Yeti Vnitřní rozměry: Šířka v loktech vpředu/vzadu (mm): 1446/1437 Prostor pro hlavu vpředu/vzadu (mm): 1034/1027 Objem zavazadlového prostoru min./max. (l): 405/510* Objem zavazadlového prostoru při sklopených/vyjmutých zadních sedadlech (l): 1580/1760 *) Hodnota závisí na poloze opěradel a pozici zadních sedadel Z těchto čísel plyne, že Yeti je vnitřně širší než O2 Combi a max. objem kufru má téměř shodný s Roomsterem. Základní objem je však nejmenší. To mě taky nepotěšilo . Nechcete tu šířku na svých O2 změřit a uvést ji zde abychom předešli pro příště dohadům? Editováno: 7. Srpen 2009, autor: Ben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Mnou naměřené údaje jsou Octavia Combi Vnitřní rozměry: Šířka v loktech vpředu/vzadu (mm): 1445/1435 Rozměry zavazadlového prostoru HxŠxV (mm): 1070 x 1040/1170 x 550 (půdorys je ve tvaru T) Roomster Vnitřní rozměry: Šířka v loktech vpředu/vzadu (mm): 1375/1400 Rozměry zavazadlového prostoru HxŠxV (mm): Yeti Vnitřní rozměry: Šířka v loktech vpředu/vzadu (mm): Rozměry zavazadlového prostoru HxŠxV (mm): Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofola Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 ten uz mam asi tyden moc pekne udelanej katalog a fotky ale to s tim prislusenstvim nemam :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kofola Vloženo 8. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2009 Tak dneska jsem si na zavode KOLA PRO ZIVOT vyzkousel Yetiho a musim rict ze me velice prekvapil moc jsem tomu neveril ale ve vnitr je vic mista nez v o2 a to mam 180 cm jinak je krasne odluhcnen vyjizdeli jsme obrovskou stran a vubec to nervalo byla to motorizace 2.0.tdi podle me jedinym minusem je kufr ale jinak si myslim ze se auto ujme jenom dneska jsem jich videl na Mladobol.... dalnici 15 kusu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischak Vloženo 11. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2009 Tak ja mam objednano! Bude to az v rijnu protoze to je 4x2 benzin. Jinak vybava Experience a neco na vic i kdyz tady jeste nemam uplne jasno co tam chci,vsak mam dost casu premyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 mischak: Tak gratulace, ani nevíš jak ti závidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischak Vloženo 12. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2009 Dekuji, taky se tesim jak malej Jarda.To cekani bude dlouhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 čus rozepiš to prosím... Motor? ta 1.2 TSI?? Jáká je ceníkovka kolik byla sleva atd díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischak Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Jasný, motor 1,2 TSI Experience,barva hnědá Mato,připlatková výbava vyhř.trysky,asistent rozjezdu do kopce(to asi zrušim myslim že je to zbytečný), consruct,sada bezpeč. šroubů,koberečky. cena 483000,- , selva 28445,- což není moc, ale je to mí první nové auto tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 mischak:Ten asistent rozjezdu do kopce bych nerušil.Měl jsem ho možnost vyzkoušet v Peugeotu 3008 a je to dobrá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 xyba tomu moj motor - 1,4TSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischak Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 (editace) Souhlasim, ale snad to bude stačit Dix1: zatím to tedy nechám uvidím jestli ještě někdo přidá své postřehy.Dík JO ještě co si myslite o interieru Gobi sand(světlý) nevím jestli právě ten nebo onyx(tmavý) Editováno: 14. Srpen 2009, autor: mischak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 No ten světlý je rozhodně atraktivnější. Nějak si ale teď nedovedu představit, jestli se hodí k hnědé barvě karoserie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 lepší a hlavně praktičtější je tmavej...světlá je sice hezká na pohled ale na údržbu nic moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 tak se taky hlasim do mistni tlupy - pocatkem zari budu drandit yetiho - 1,8Tsi, kompletne plna palba (kuze, strecha, navi atd).... jakmile ho osedlam, dodam se par fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mambo Vloženo 17. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2009 (editace) Jak je to se slevama, je to u úplně novýho modelu vůbec možný? Jestli ti to nebude vadit, tak napiš alespoň procenta. Dík. P.S. Beru zpět, nahoře už nějaká sleva psaná je. Editováno: 17. Srpen 2009, autor: mambo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 (editace) http://www.novinky.cz/auto/176689-skodu-ye...prodava-se.html Nejsem snad jedinej, kdo by z ty diskuze u toho clanku blil? Jinak v Yetim jsem ještě nejel, ale byl jsem si ho omrknout a celkem jsem slintal Skoda, ze uz mam fabku a hlavne ve vybave co bych chtel, stoji ranec: 1.2 Experience + několik věcí navíc: 605tis. Editováno: 18. Srpen 2009, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2009 Tak jsem taky prvne zkusil konfigurator, a spadla mi celist, to nemuzou myslet vazne Yeti 1.8 118 kW 6-stup. mech. 4x4 cena:752 375 Kč Vylozene "nadstandard" jsem si neodpustil klimatronic a xenony, zbytek normalni standard, co by melo auto mit, zadny ptakoviny typu coming home, parkovaci asistent a podobne, i tak to vylezlo na 3/4 mega s rozumnym motorem, mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.