Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jasně NGK, já sehnal levně origo NGK od kámoše a super!

• 11 měsíců později...

Můžem se vrátit k těm svíčkám?Mám rs 132kw AUQ a přemášlím o Denso IK22 a nebo Brisk tuning?díky

Tak jsem koupil Denso Iridium IK22 a uvidím.Snad budou ok a nebudou to vyhozené prachy?

• 1 rok později...

Me nesly dve,jen asi ctvt otacky.Tri dny jsem na ne strikal olej,pak opatrne - tam,zpatky- a sly,za studena.

Hochuuu, skoro 4 roky staré téma a ty napíšeš toto???? :smich: Ale je vidět, že fakt pročítáš každý kout tady :palec2:

• 2 roky později...

ahoj, 

měl bych dotaz.. mel jsem v octe 1.8t agu svíce NGK BKR6ETA 10 a ted mi tam dali NGK BKUR6ET-10, je to správně?? nechal jsem si je měnit ptž při otáčkách do 3000 když prudčej přidam plyn nebo dam prudce nohu z plynu mi auto cukne a při akceleraci na 2 a 3 mi tocuká cca do 3000.. ale výměnou se nic nevyřešilo stejně

díky

Podle toho co já jsem hledal, když jsem kupoval svíčky, tak u NGK mi vyšlo, že tam mají být PFR6Q...Nakonec jsem stejně vzal Denso IK20:) Koukni na vzduch filtr, pal filtr...To že to cukne při přidání, nebo ubrání můžou bejt unavený silentbloky na motoru...

no uložení mam komplet nové, spojka nová, filtry, olej nový, váha nová, decelerační ventil nový, podtlak (ty tenčí hadičky) nový... už nevím co to muže dělat a fakt mě to pěkne se*e.. jestli někdo ví este ať poradí prosím

Upraveno od Hanes69
Necituj poslední příspěvek!!

• 7 měsíců později...

Chlapci, po pořízení Octavie 1.8T AGU jsem měnil hned rozvody, řemen příslušenství, nechal vyčistit škrtící klapku. Chystám se na svíce - mám zálusk na NGK PFR6Q. Má někdo teda zkušenost s nima? 

no ty kupuju vždycky, mám je předepsaný jako origa. jsou v pořádku, nikdy nebyl problém

• 6 měsíců později...

Zdravím,

potřebuji vyměnit svíčky na uvedeném motoru:1,8T20V 110kW AGU.

Poradíte jaké použít?

Děkuji Bob

• 1 rok později...

Taky kupuju vždycky origo ve škodovce a nikdy žádný problém, možná že jsou o trošku dražší ale pak žádný stres. 1.8T AGU + LPG

• 2 týdny později...

jen tak pro zajímavost 

post-10771-0-78814100-1446328673_thumb.p

• 1 rok později...

Trošku oživím túto tému :) len pre zaujímavosť :D

Origo sviečky pre 1.8T 110kW a 132kW RS sú NGK Platinum PFR6Q, náhrada za origo sa dávajú pre sériový motor Denso Iridium IK20

Pre upravené motory - Denso Iridium IK24 - o 1 stupeň chladnejšie sviečky ako sériové 

Pre upravené motory s veľkým turbom - Denso Iridium IK24 - o 2 stupňe chladnejšie sviečky ako sériové 

Upraveno od VAN3RKO

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.