Octavinek Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Jasně NGK, já sehnal levně origo NGK od kámoše a super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Můžem se vrátit k těm svíčkám?Mám rs 132kw AUQ a přemášlím o Denso IK22 a nebo Brisk tuning?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Dej tam originál svíčkySv__ky_pro_vozidla__koda.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balrog Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Tak jsem koupil Denso Iridium IK22 a uvidím.Snad budou ok a nebudou to vyhozené prachy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PRE Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Me nesly dve,jen asi ctvt otacky.Tri dny jsem na ne strikal olej,pak opatrne - tam,zpatky- a sly,za studena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 20. Březen 2011 Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 Hochuuu, skoro 4 roky staré téma a ty napíšeš toto???? Ale je vidět, že fakt pročítáš každý kout tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanes69 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 ahoj, měl bych dotaz.. mel jsem v octe 1.8t agu svíce NGK BKR6ETA 10 a ted mi tam dali NGK BKUR6ET-10, je to správně?? nechal jsem si je měnit ptž při otáčkách do 3000 když prudčej přidam plyn nebo dam prudce nohu z plynu mi auto cukne a při akceleraci na 2 a 3 mi tocuká cca do 3000.. ale výměnou se nic nevyřešilo stejně díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PKcz Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Podle toho co já jsem hledal, když jsem kupoval svíčky, tak u NGK mi vyšlo, že tam mají být PFR6Q...Nakonec jsem stejně vzal Denso IK20:) Koukni na vzduch filtr, pal filtr...To že to cukne při přidání, nebo ubrání můžou bejt unavený silentbloky na motoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanes69 Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 (editace) no uložení mam komplet nové, spojka nová, filtry, olej nový, váha nová, decelerační ventil nový, podtlak (ty tenčí hadičky) nový... už nevím co to muže dělat a fakt mě to pěkne se*e.. jestli někdo ví este ať poradí prosím Editováno: 18. Duben 2013, autor: Hanes69 Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Chlapci, po pořízení Octavie 1.8T AGU jsem měnil hned rozvody, řemen příslušenství, nechal vyčistit škrtící klapku. Chystám se na svíce - mám zálusk na NGK PFR6Q. Má někdo teda zkušenost s nima? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 no ty kupuju vždycky, mám je předepsaný jako origa. jsou v pořádku, nikdy nebyl problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caleb Vloženo 12. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2014 Zdravím, potřebuji vyměnit svíčky na uvedeném motoru:1,8T20V 110kW AGU. Poradíte jaké použít? Děkuji Bob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nfs Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Taky kupuju vždycky origo ve škodovce a nikdy žádný problém, možná že jsou o trošku dražší ale pak žádný stres. 1.8T AGU + LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbaz Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 jen tak pro zajímavost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAN3RKO Vloženo 22. leden 2017 Sdílet Vloženo 22. leden 2017 (editace) Trošku oživím túto tému len pre zaujímavosť Origo sviečky pre 1.8T 110kW a 132kW RS sú NGK Platinum PFR6Q, náhrada za origo sa dávajú pre sériový motor Denso Iridium IK20 Pre upravené motory - Denso Iridium IK24 - o 1 stupeň chladnejšie sviečky ako sériové Pre upravené motory s veľkým turbom - Denso Iridium IK24 - o 2 stupňe chladnejšie sviečky ako sériové Editováno: 23. leden 2017, autor: VAN3RKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.