Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ahoj mám dotaz chci si na octavii udělat denní svicení libí se mi ty z Fabie II RS mám upravené mřížky na narazníku že jsou tam otvory z Fabie I RS a potřeboval bych vědět jak tam pasují ty světla z Fabie II RS  popřípadě jak to mám uchytit díky za info

• 3 měsíce později...

Napadla mě taky jedna varianta na denní svícení u F1 RS akorad jak přemýšlím jak vyndat origo mlhovky z nárazníku, to je lepší sundat celý nárazník asi.. nebo jde to jiným fíglem?

pokud mas hubeny ruce, jde to bez sundani narazniku, ale i tak mas minimalne na trikrat zlamanou ruku a ses porezanej jak nejakej fetak :D

takze doporucuju naraznik jen odsroubovat ve stredu, a z podbehu a pak ho jen proste trosicku vyvesit ;)

• 3 roky později...

Zdravím, jelikož jsem si pořídil F1 rs s xenonama, řeším denní svícení. Našel jsem, že hodně lidí měnilo tyto mlhovky z F2 do F1.

Nenašel jsem přímo návod, ale jestli jsem dobře pochopil, tak z F2 se veme vnitřek a ten se dá do F1?

Jelikož origo stojí zhruba 2500, tak se mi to moc nechce realizovat. Ale našel jsem tyto asi druhovýroby? Nemá někdo zkušenosti?

https://www.autodoc.cz/search?keyword=5J0941067

https://www.autodoc.cz/search?keyword=5J0941068

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.