Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chystam sa na kupu mierne jazdeneho Yetiho a chcel by som si pri obhliadke overit kolko casu a km zostava do nasledujucej servisnej prehliadky.

Takze prosim o radu, co vsetko treba postlacat na zobrazenie tychto udajov. Funguje to rovnako ako na F1 s Maxidotom?

Ahoj,

pokud je Yeti nový ,tak by první kotrola v servisu měla být po 2 letech.

Podívej se spíš do servisní knížky než do MAXI DOT.

Já tam mám první 8.6.2009 a přiští kontrola 8.6.2011. dávají tam long life olej, takže pokud neni najeto víc jak 30tis. za dva roky. tak neni potřeba do servisu jezidt.

A když bude potřeba tak se MAXI DOT ozve co je potřeba.

přesně tak auto si samo řekne kdy potřebuje do servisu :)

V nastaveni MaxiDot je servisni info. Mrkni tam.

• Autor

Kupujem jazdeneho (od 8/2009) preto som chcel vediet ako daleko je servis. Ale dnes som sa dozvedel, ze servisna prehliadka bola urobena pre tyzdnom ;)

Ahoj,

pokud je Yeti nový ,tak by první kotrola v servisu měla být po 2 letech.

Podívej se spíš do servisní knížky než do MAXI DOT.

Já tam mám první 8.6.2009 a přiští kontrola 8.6.2011. dávají tam long life olej, takže pokud neni najeto víc jak 30tis. za dva roky. tak neni potřeba do servisu jezidt.

Tak s tímhle bych si dovolil polemizovat!

Ono totiž záleží, na jaký servisní interval je auto nastaveno. Já např. kupoval Yetiho jako referenčku z MB, měl proměnlivý interval a do servisu mě MAXI DOT poslal po ujetých 20 000 km a cca 11 měsíců od "narození".

Těch 30tis.km nebo 2 roky je jen maximální možný termín, ale v praxi hlavně záleží na jízdním stylu, délkách jednotlivých jízd atd.

Řídící jednotka by cca prvních tisíc km po výměně oleje měla vyhodnocovat styl jízdy a až pak se v MAXI DOTU začne znázorňovat počet km nebo doba do příští servisní kontroly. :)

• 2 roky později...

dotaz....jak se dá vynulovat servisní interval....vyměním si olej sám a musím kvuli tomu do servisu abych to vynuloval ?

Nemusíš do servisu, vynuluj si to sám. Najdeš to v návodu k obsluze st.19.

dotaz....jak se dá vynulovat servisní interval....vyměním si olej sám a musím kvuli tomu do servisu abych to vynuloval ?

ak máš predĺžený interval,tak jedine cez VAG

bohužel jo...

lze vynulovat pres VCDS, pokud mas nekoho v okoli tak by to nemel byt problem a do servisu nemusis

Upraveno od Ozi Toretto

• 5 týdnů později...

Ahoj, chci se zeptat teď sem si nechal měnit olej na mé Yeti 2.0 103kW 4x4, mám proměnlivý interval, olej vyměněn a když mrknu na maxi-dot tak servisní info ukazuje u dny -------- a u km taky jen ----------- je to normální, začne tento proměnlivý interval ukazovat až po nějaké době nebo by měl ukazovat hned po vynulování? Podle mě by tam mělo být zobrazeny 2 roky a 30tis. km a odečítat se hned po vymazání intervalu ne? Nebo to v servisu nějak špatně nastavili? Díky za vaše názory.... :D

Upraveno od Jirzi - R1

To je OK. KM a dny naběhnou po určité vzdálenosti. Klidně i 1000km.

• 9 měsíců později...

Není to pravda. Pokud resetujete v 15tis servisní interval tak automaticky máte servisní interval po 15tis. Mám to vzkoušený u 4 škodovek. Sami majitelé se divili jak je to jednoduchý a ukázal mi to kamarád co dělá SW ve Škodovce.

Ano. Ale tady šlo o proměnlivý interval.

To je furt dokola, hrušky a jablka, pevný a proměnlivý ...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.