suchos Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Nějací dobráci se mi pokusili odcizit octu. Byl jsem celkem překvapen, jak poměrně lehce se dostali dovnitř a vylomili spínačku. Když jsem nad tím přemýšlel, tak mi není jasné, jak obejdou imobilizér. Kdyby si tam nakodovali svůj klíč, tak by mi nefungoval ten můj a ten funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 podle mě ti ted auto funguje i na šroubovák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Buď ti vypnou imobilizér nebo jednoduše odpojí tvojí motorovou jednotku napojí svojí s vypnutým imobilizérem a jsou fuč i s autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchos Vloženo 28. Říjen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Bez klíčku nenastartuju. Musím imobilizér přiblížit ke snímači. Proto nechápu, co s tim dělali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 asi nic nestihli, jinak by tam uz auto nebylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 28. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2010 Pravděpodobně je někdo vyrušil a utekli nebo to chtěli jen odtáhnout ale každopádně jsi měl kliku že to nestihli.Pořádně to zabezpeč můžou se vrátit pokusit se o to znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.