Honzajz Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 Chci se zeptat na kombinaci BREMBO MAX/TEXTAR. Někdo píše že TEXTARY jsou tvrdý a kotouč rychle ubejvá a někdo zas opak. Jak to teda je? Zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.i.r.a.s._ Vloženo 8. Únor 2012 Sdílet Vloženo 8. Únor 2012 Zdravím chlapy, prosím Vás mám dotaz jestli někdo z Vás nemá zkušenosti s brzdami GALFER? Chtěl by jsem na Škodu Octavii RS místo origo, plánuji totiž posílení agregátu a i kdyz si myslím že origo jsou dobry chtěl by jsem tam opravdu něco lepšího. Přemýšlím o komplet brzdach GALFER Kotouče - chlazené + drážkované --Tuning DFT Brzdové destičky -- Tuning FDT Ma s touto variantou někdo zkušenosti? Jestli tato kombinace půjde používat i v normálním běžném ježdění a zda Aspoň něco vydrží kdyz trochu pritvrdim v jízdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Zdravim, potřeboval bych poradit. Lítám tu možně na foru a stále sem se nedočetl konkrétní odpovědi a na založeném tématu mi poslali samí nepřímí odpovědi. Mám možnost koupit supr octavii r.v. 2001, 66kw za 93000,- Šel bych do ní ale jen mě štve že má bubnové brzdy. Napadlo mě hodit tam zadní kotouče z 81kw. ale nejsem si jistý co všechno tam dát ( komplet nápravu i s lanovody) a jestli něco víc??? Taky kolik by to stálo taková sranda , jestli se to vůbec vyplatí za ty prachy, a jaký mají ty brzdy efekt pokud má někdo zkušenosti. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Jo není to problém 2 lidi pohoda 1,5hod a učinek je hned cítit. mohu jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 (editace) Takže řikáš že bych měl do toho jít? a kolik myslíš že by stála vyměnit ta náprava i s brzdama? Editováno: 1. Březen 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 No myslím náprava cca 2000 až 2500 a nové kotouče a desky. to je asi 2200kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 cenovky můžem dohodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svačinkář Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 No myslím náprava cca 2000 až 2500 a nové kotouče a desky. to je asi 2200kč Takže když budu počítat cca 5000,- za matroš a cca 800,- za práci tak se to vyplatí. Tak možná do toho pudu. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 nemáš vubec zač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 7. Březen 2012 Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 jake kotouce a desky znacky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 36 stránek o ničem jiném Ti nestačí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Za mě ATE Powerdic jsem s nima mooooc spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Mate nekdo mail na seba ? videl jsem ho tady ale ted ho zaboha nemuzu najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 http://www.hanza-autodily.cz/kontakt/t-293/ Má už vlastní shop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Nevíte někdo kde v Ostravě nejlíp koupit Textar desky ? Ať hledám jak hledám našel jsem jen v Elitu ale tam za ně chtěj nekřesťanských 1690kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angel@Devil Vloženo 8. Březen 2012 Sdílet Vloženo 8. Březen 2012 Obrať se na seba..tam je asi největší možnost, zas tak daleko ho nemáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 na jaky pocet km je zivotnost kotoucu a desek u predni a zadni napravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 někdo 10 tkm, někdo 150tkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 jak se meri tloustka kotouce?kolik je minimum a desky ta ma mit min. 7mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Podle toho jaká je počáteční tloušťka. 22 na 19, desky ano, 7 včetně nosné destičky. Měří se to posuvným měřítkem - šuplérou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 (editace) Pročíst cele vlákno je na hodiny:) Octavia 2 1.9TDI... Co tedy koupit? Bremba Max a desky Bremba/Textar sem chtěl, ale koukam, ze se to neosvedcilo...takze je tip? lucas/trw nedoporučujete? Asi zkusím bremba max s brembo destičkama...není lepší dát origo brembo desky než ty textary? http://www.cc-autodily.cz/kotouc-brzdovy-predni-12 Editováno: 27. Březen 2012, autor: marthass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidonius1 Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Já mám objednané vrtané Zimmermanny + destičky Zimmermann. A vyjdou myslím levněji než Brembo a kvalita co jsem se dočetl super. Dokonce vyjdou levněji než ATE power disc. Jen musím ještě týden počkat. Jsou na objednávku. Ještě jsem objednal Clim pur spray od valea a nový pylový filtr. Kdo by chtěl maji to za podle mě dobré ceny tady www.naautomobily.cz. Jen to nemaj na stránkách, ty kotouče. Musíte jim napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bric Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) marthass: řešil jsem úplně stejný problém taky na OII TDi, na cc-autodily jsem nakonec objednal Brembo Max + Textary, mám je na autě teprve od včerejška. Jinak Textary, které mně přišly, vyrábí Pagid (vyraženo na destičce) a desky Brembo vyrábí taky Pagid (zvětši si obrázek na cc-autodílech). EDIT: Ještě jak jsem si pročítal toto vlákno, tak jsem si všiml, že spousta lidí má problém s kroucením skoro nových kotoučů a hlavně u jedničkových Oktávek. Před časem jsem četl jeden zajímavý článek právě na toto téma, tak jsem si jej znovu našel a naskenoval, třeba to může někomu pomoci. oct1-kotouce_str1.PDF oct1-kotouce_str2.PDF Editováno: 6. Duben 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek92 Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 (editace) Ake kotuce su vpredu na octavia 1,8 T 110kw ? 280 a 288 Editováno: 10. Duben 2012, autor: marek92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 288mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.