Přejít na obsah

První samoopravna SelFix v ČR


admin

Doporučené příspěvky

hmhm,nápad zcela určitě dobrý,zvláště pro majitele ;) ..........

rychlá úvaha,.....pokud využiji nabídky,pak patrně asi na zvedák a nejlépe v zimě a sám ,pokud to zvládnu (pouze pro manuelně zručné)pokud si pozvu někoho na pomoc,pak jedině kamaráda ZADARMO jinak je to nesmysl.......marním svůj čas-platím dílnu-platím mechanika a..........pokud nevyhledávám AUTORIZOVANÝ DRAHÝ SERVIS,pak cca každý druhý servis má cca za mechanické práce od 250-350.- za hodinu a já jsem v KLIDU a mám ZÁRUKU,sám sobě si těžko budu ručit..........

patrně nebudu zákazníkem,maximálně v nouzi,pokud nebudu muset se objednat xy dní dopředu,pak i to ztrácí smysl..........ale jinak nápad dobrý :kol-135::kol-14: .......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jirko, ja si naopak myslím, že zde je hodně lidí, co by si chtěli SAMI na autě cokoli udělat, ale nemají možnosti kde. Toto je jedinečná příležitost pro tyto lidi. A co se týče zvedáku, tak tam stačí malá ukázka zaměstnacem, který dohlíží na dílnu a není co řešit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.....nápad dobrý, ale uvidíme tak cca po roce provozu, jak se to osvědčí:feve:

Jak psal Sejis, je to v prvé řadě "dobrý podnikatelský záměr" - i když jak píši výše - uvidíme? Určitě nastanou momenty, kdy to mnoho z nás může potřebovat v určité nouzi, či jednoduché opravě. Ale ekonomicky to bude vycházet všelijak.

Přeji úspěch a sám jsem zvědavej.:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Olí,to není nic proti ničemu,já si nemyslím,že by to nikdo nevyužíval,určitě si to najde svou klientelu,jako podnikatelský záměr SUPER,základní vklad ,minimální obsluha /nájem -pokud existuje,dohled,úklid,platba za elektřinu a teplo a padla klec/a už se tobude sypat,pokud bude narváno,tot otázka....celoměsíční pronájem za jedno místo denně 12 hod.cca 40 000 tisíc to je raketa,za to mám pronájem cca 8 až 10 garáží nonstop!!!!!to je i 100x lepší nesmyslný operativní leasing ;)lol

Ale normální smrtelník to dá do servisu a s rukama v kapsách a v klídku si počká na výsledek a má záruku i na PRÁCI díly nevyjímaje,neb drtivá montáž vyžaduje k reklamaci montáž odborného servisu!!!!!

Prostě a jednoduše,ja dám auta do servisu,kde mám stálé slevy a hodinová taxa nepřesahuje cca 25o.-kč to je o 65.- kč více o proti jejich pronájmu a to stále to dělám SÁM,nebo zadarmo s kamarádem,jinak je to finační nesmysl!!!!! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jirko, to máš pravdu, ale právě i v mém okolí znám x lidí, co by si rádi sami udělali něco na svém autě a nemají kde. Jak sám říkáš, asi většina lidí využije servis, ale jsme stát kutilů a myslím, že právě pro tyto lidi se otevírají nové možnosti :scooter:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě je super, že tady ta služba a možnost pro lidi je. Na druhou stranu se ale přikláním k názoru kluků, kteří tu možnost jen stěží využijí a nebudou jí asi vyhledávat. V článku k tomuto tématu mě zarazila informace spoluzakladatele samoopravny že: „Základní údržba a opravy i moderních vozů jsou ve skutečnosti velmi jednoduché a zvládne je úplně každý. Navíc je to jediný způsob, jak mít 100% jistotu nad kvalitou provedené opravy.“

Musel jsem se pousmát. Doba, kdy se dalo svépomocí na autech dělat cokoli a teď pominu opravdu triviální věci je myslím dávno pryč. Já raději auto svěřuji odborníkům. Obzvlášť dnes, když lze dohodnout a to i ve značkovém servisu (u neznačkových servisů je to skoro samozřejmost) možnost, mojí přítomnosti při provádění opravy, do které se mi nepromítne cena za stání v případě čekání na dodávku náhradních dílů, jejichž nutnost se na potvoru projeví při provádění samo domo opravy. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
×
×
  • Vytvořit nový...