Přejít na obsah

EXPRESS LAKOVNA


admin

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Ahoj

Na tento dotaz mi odpověděl ALT

Přeji pěkný den nějaké zkušenosti mám.Nechal jsem si opravovat zadní dveře ne své OII.Asi po týdnu se mi nad ochranou lištou začal loupat bezbarvý lak a na rovinu ani kvalita laku a práce není bůhví co.Jak budu mít čas tak okamžitě reklamuji.Jinak express lakovna Brno.

Chci si nechat od nich nalakovat přední blatníky a kapotu.

Editováno: , autor: Škrabi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím jsem tam nebyl ale už jsem zjišťoval předběžnou cenu. Chtěl jsem opravit kapotu od kamínků, přestříkat přední nárazník a levý blatník protože má jinej odstín barvy a nastříkat černé lišty do stejné barvy. Když jsem tyto požadavky sepsal do mailu za chvíli mi přišla tato odpověď:

Nase lakovana je vhodna predevsim na mensi opravy, tedy skrabance, promackliny a deformace mensiho rozsahu (zde oproti klasickym lakovnam vyrazne usetrite az 80 %), nicmene i strikani celych dilu (celolak) provadime (zde je uspora nizsi, .

Nejvetsi vyhoda oproti ostatnim autolakovnam je rychlost a cena lakovani.

Cenova kalkulace Skoda Octavia RS: oprava kapoty (mozna celolak), celolak blatniku a predniho narazniku, cena 8000 Kc rychlou metodou, tedy na pockani (prace na 3 az 5 hodin), pomalou metodou (do druheho dne) 7000 Kc.

Co se tyka tech plastovych list, tak tam se cena bude pohybovat okolo 2000 az 4000Kc (za vsechny listy dohromady), zalezi na tom jak se budou ty listy muset upravovat (brouseni do hladka, aplikace prilnavace na plasty).

myslím že odvádějí skvělou práci tak až našetřím prachy zajedu to nechat udělat ...potom dám vědět své poznatky :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 roky později...

Express lakovna je pouze chyták.Nejsou žádné speciální produkty pro Express lakovny.Používají všechny běžně dostupné materiály pro lakovny,pouze se všechno urychluje přisoušením.Dalším problémem je,že se nic neodstrojí pouze zalepí-začne se loupat lak. Výsledek dopadne tak jak popisujete. Na každou opravu je potřeba technologický čas (díl odstrojit,vytmelit,nanést plnič,metalízu,bezbarvý lak). Pokud toto všechno uděláte za 5 hodin nemůže to v žádném případě dobře dopadnout. :kol-25:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

×
×
  • Vytvořit nový...