jardape Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Ahoj,jezdím s Octavií 1,9 TDI 81kw a mám takový problém: Když třeba dojíždím (ke křižovatce) a uvolním úplně plynový pedál se zařazenou rychlostí,tak se zničeho nic zvýší rychlost a musím vyšlápnout spojku.Je to nepravidelné.Kontrola VAG bez závad.Prosím poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Nemas prave vtedy zapnuty TEMPOMAT .... sorac toto ma napadlo ako prve Mozno to je porouchany elektricky plyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardape Vloženo 22. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Dík za odpověď, ale tempomat nevlastním a s tím pynem jsem byl na kontrole VAG a bylo to bez závad tak nevím je to nepříjemný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Ahoj,jezdím s Octavií 1,9 TDI 81kw a mám takový problém: Když třeba dojíždím (ke křižovatce) a uvolním úplně plynový pedál se zařazenou rychlostí,tak se zničeho nic zvýší rychlost a musím vyšlápnout spojku.Je to nepravidelné.Kontrola VAG bez závad.Prosím poraďte. Při jakých otáčkách to dělá? Není to ten případ kdy si auto při poklesu otáček blížícím se k otáčkám volnoběhu samo přidá aby nechcípnul motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardape Vloženo 22. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Při jakých otáčkách to dělá? Není to ten případ kdy si auto při poklesu otáček blížícím se k otáčkám volnoběhu samo přidá aby nechcípnul motor? Ahoj vím co myslíš,tohle je nepravidelně, kolem tisici otáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.