carel Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Tak uz jsem se setkal s nekolika pripady , kdy z auta zmizely veci bez poskozeni dveri a oken.A to nejen u ,, koncernu ,, ale i treba u BMW. Na pojistovne se to pak asi hodne blbe vysvetluje jak to z toho auta zmizelo Udajne je k mani cca za 15litru scaner kterym si otevres stejne jako origo dalkou. Kdo ma na origo dalku povesenej CANBUS alarm je taky v haji. To si s tim ty vyrobci moc prace nedali , kdyz to jde otevrit vysilackou? Ma nekdo z Vas nebo Vasi znami podobnou zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Jasně. Mi otevřeli našema klíčema-dálkou auto v bratislavě a to zme nepřispůsobovali klíče. Tohle co píšeš je stará známá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Jasně. Mi otevřeli našema klíčema-dálkou auto v bratislavě a to zme nepřispůsobovali klíče. Tohle co píšeš je stará známá věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carel Vloženo 26. Listopad 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 (editace) nejhorsi asi je , kdyz je zlodej ,, pedant,, na poradek a zase za sebou zamkne .To pak balancujes mezi tim jestli jsi blbej a nechals otevrino ,popripade nechal klice v zamku nebo jsi namesicnej a vybral sis auto sam. Udajne zlodejum jeste pomahaji udaje o aute , protoze si pak v ETCE najdou presny typ ustredny. btw to ze jste otevreli jiny auto svou dalkou je vyjimka pokud ale nekdo umi kazdy auto , tak to je ponekud horsi. Editováno: 26. Listopad 2010, autor: carel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Druhý spôsob je rušenie signálu kľúča, takže sa auto ani nezamkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.