Přejít na obsah

carel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    89
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem carel

  1. To od Stularmu je AV vstup ,což je zbytečně drahý ,stačí převodník RGB ke kameře
  2. nebo tam dát IPCU .Pokud bys chtěl prodávám IPCU za 800,-
  3. ahoj vyrábím kromě té GSM dálky , co má mikl také IPCU pro climatronic v OII cena je 800,- navíc nepotřebuješ k nastavení webasto diagnostiku ,otáčky nastavíš trimrem to Rolbař je to 400Hz , v manuálu od Webasta píšou bludy.
  4. no tak , to má dneska cenu zlata....mám k němu l GSM dálku , kdybys potřeboval
  5. zdar ,a je ten Thermotop C analogovej , normalne ovladanej 12 volty? Jinak ve Fabii nepobezi.....
  6. carel

    WEBASTO

    Thermo top V lze rozběhnout v jakémkoliv autě pomocí emulátoru CANu http://www.dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=55554&postdays=0&postorder=asc&start=0
  7. nejhorsi asi je , kdyz je zlodej ,, pedant,, na poradek a zase za sebou zamkne .To pak balancujes mezi tim jestli jsi blbej a nechals otevrino ,popripade nechal klice v zamku nebo jsi namesicnej a vybral sis auto sam. Udajne zlodejum jeste pomahaji udaje o aute , protoze si pak v ETCE najdou presny typ ustredny. btw to ze jste otevreli jiny auto svou dalkou je vyjimka pokud ale nekdo umi kazdy auto , tak to je ponekud horsi.
  8. Tak uz jsem se setkal s nekolika pripady , kdy z auta zmizely veci bez poskozeni dveri a oken.A to nejen u ,, koncernu ,, ale i treba u BMW. Na pojistovne se to pak asi hodne blbe vysvetluje jak to z toho auta zmizelo Udajne je k mani cca za 15litru scaner kterym si otevres stejne jako origo dalkou. Kdo ma na origo dalku povesenej CANBUS alarm je taky v haji. To si s tim ty vyrobci moc prace nedali , kdyz to jde otevrit vysilackou? Ma nekdo z Vas nebo Vasi znami podobnou zkusenost?
  9. Neni lepsi si tam dat treba nalepku Clifford ? Takhle si rikas o navstevu zlodeje.
  10. Tomu se říká věčný optimismus, dávat LONG LIFE do aut , který se kradou....
  11. Zdar , když budeš mít ten GSM GPS pager chytrý , tak aktivační vodič nepotřebuješ , snímá se totiž pokles napětí a pohyb vozidla a to stačí.
  12. No chtělo by to ještě trochu zdokonalit a nalepit na kryt nějaký panel ze starýho radia .
  13. Zdarec optimální zabezpečení by byla nějaká odnímatelná i v noci dobře viditelná traverza přes navigaci , aby neměl zlodějíček chuť se s ní potýkat. Pro ,,lovce,, zlodějů je asi nejlepší GSM pager který pošle SMS hned jak se něco pohne v interieru nebo se rozbije sklo ,ale chce to zároveň nějaký volnější pyžamo v kterym se dobře běhá.
  14. Přesně tak ,10 s prací mi přijde docela v relaci jen za příhřev, pokud by to mělo být jako nezávislý tak je to hodně doprá cena, jenom přestavba z příhřevu na nezávislý stojí 14 tis.Pokud by ses do toho pustil a chodilo to jen jako příhřev , tak se klidně ozvi umim to přes CAN rozchodit jako nezavisly.
  15. Já jsem viděl na Sbazaru starší TTV cca za 5tis.
  16. TO dj.tom No to je škoda , že sis nekoupil Themo top V , na ten mám postavený generátor CAN signálu , takže to rozběhnu v jakémkoliv autě.TTC jsem zatím ještě nezmák.
  17. Nevíte někdo jestli madlo 5. dveří je stejné u O2 jako u passata 3c ? Mám nabídku kamery pro 3c.
  18. No jo , mas pravdu , to jsem ale slepucha slepá ....tak jeste jednou dekuju fakt jsem to prehlid.
  19. Díky za schemata a rady , sehnal jsem ho ještě dráž než cosby tj cca za 8.600,- .Kabel si vyrobím sám , dalších 1500,- se mi nechce dávat. Ještě prosbu neměl by někdo schema zapojeni v autě na RNS 510?To schema od cuja je na tu předešlou ještě s 18 pin konektorem.Na nový je 26pin
  20. Ahoj , koupil jsem origo hybrid tuner k RNS 510 ,nemáte někdo schema zapojení konektoru na tuneru ? u konektoru na navi vím.
  21. ahoj svítí mi kontrolka serva a VAG píše : Snimac servorizeni - preruseni n.zkrat na plus Když to smáznu po startu se to zase objeví. Už se mi to párkrát po dešti objevilo a časem zas zmizelo. Je nutná výměna snímače nebo někomu pomohlo jen vysušení?
  22. ahoj , neměl by někdo schema nebo návod na přepojeni parkovací jednotky aby chodila u OII MR07 s Trinaxem 1Z0...? Parkovací jednotku mám 1Z0919475A . Bude mi chodit , když mám jen zadní parkováky? Gateway typ S mám.
  23. Jak tomá vlastně FII chodí tam Columbus stejně jakov OII?
  24. zdarec chodí někomu velká navi s tím gateway modulem 5J0035751 ? ve škodovce mi tvrdili ,že je určen pouze pro černo-bílé navigace .Cena v Praze 1690,-
×
×
  • Vytvořit nový...