Přejít na obsah

Nové radary


headerTDI

Doporučené příspěvky

Tohle mi přišlo ráno e-mailem, co si o tom myslíte je to reálný nebo je to zase nějakej hloupej řetězák

Nové radary.

Tímto Vás informuji o novém typu radarů policie ČR (viz.foto), které budou umístěny ve svodidlech na dálnicích a rychlostních silnicích. Informace je ze zdroje Policie ČR.

Nejsou moc vidět, co ?! Tak dávejte pozor .... platí od nového roku.

Předejte dalším kolegům, kamarádům, řidičům....

post-25692-076588800 1291196592_thumb.jp

post-25692-056384300 1291196608_thumb.jp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vypada to, ze to nekde asi funguje. Jenom doufam, ze to nebude u nas na kazdym rohu. Ne teda ze bych nedodrzoval rychlost, ale tech ruznych pravidel a omezeni je tolik, ze se v tom clovek kolikrat prestava orientovat. Vymluvit se pak na to, ze jsem znacku nevidel proste nejde.

Me ale vadi jedna jina vec. Co rikate na ten radar v tom tunelu na Prazskem okruhu? Je tam 80, vzdycky dodrzuju a presto vzdycky me vyfoti. Cerveny blejsknuti se neda nevsimnout. Jednak se vzdycky leknu, co se deje /ted uz teda ne, uz jsem si zvyknul/. Ale hlavne se mi to nelibi z duvodu ochrany soukromi. Co me ma co kdo fotit bez myho souhlasu, kdyz nepacham zadny prestupek? Vsichni si hrajou na ochranu soukromi a osobnosti a takovyhle zverstvo si nechame libit? Co je komu do toho ze tam projizdim? Preci je divny bejt nekde evidovanej kde jsem byl a v kolik hodin. Nereknu, kdybych jel rychle, tak pro dukaz nemam problem, ale proc me to foti i kdyz jen projizdim? To to vadi jenom me? Nebo mate podobny nazor? Nechtelo by s tim neco udelat? Ja napriklad kdyz projizdim, tak vyplaznu jazyk a ukazu fakace. Pripojite se nekdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je to uplne stejny radar jako pouziva mestska v Praze, takze foti kazdeho, pocitac by to pak mel vyhodnotit kolik si jel a fotky kdese jelo v povolenem rozmezi by se meli smazat.

ja treba jezdim se sklopenym stinitkem, jsem vysokej, takze kdyz to blejske tak mi neni videt hlava a mam to, i kdybych se do rozmezi trochu nevesel, neni me videt ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...