rolfik Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Zdravím, Mám Fabii combi classic MR2006 bez centralu a chtěl bych ho tam dodělat. Rozhoduji se mezi dvěma neoriginálníma, které jsou přímo určeny pro Fabii: Jablotron CL-306FB http://www.jablotron.cz/cz/Katalog/autotechnika/cz+pro+vozy+skoda/cl306fb+sada+centralniho+zamykani+pro+automobil+skoda+fabia/ nebo Keetec CZ FABIA DO http://www.keetec.cz/ Byl bych spíš pro Jablotron, ale u něho jsem nezjistil, jestli se můžu zamknout v autě, buď automaticky po rozjezdu nebo stisknutím tlačítka na ovladači. U Keetec jdou oba způsoby. Máte někdo zkušenosti s Keetec? Jak složitá je montáž? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 já bych byl jedině pro originál. ten se ti nezamlouvá??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolfik Vloženo 7. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Original se mi moc nezamlouvá kvůli ceně, kdybych si namontoval jeden z těchto tak mě to vyjde levněji a funkce bude stejná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafiak Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 No original by bola riadna cenovka, ved len ked ratam zamky tak vyjdu nieco pod 600€ (original); k tomu treba bud orignal kabelaz alebo napinovat + riadiaca jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolfik Vloženo 8. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2011 Nakonec jsem se rozhodl pro Keetec, protože má víc funkcí než jablotron a je o něco levnější. Nemáte ho někdo v autě? Jestli jo, jak jste s ním spokojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin4181 Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 Nakonec jsem se rozhodl pro Keetec, protože má víc funkcí než jablotron a je o něco levnější. Nemáte ho někdo v autě? Jestli jo, jak jste s ním spokojení? Mam ho v aute 3 dni, montaz nebola zlozita za jeden den sa to da spratit ked vies co a ako. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiglegummi Vloženo 5. Duben 2011 Sdílet Vloženo 5. Duben 2011 (editace) a měl jsi u Keetecu vystřelováky jak maj na obrázku? jaká byla cena? myslím že otec má na octě něco přez rok ale jenom jednotku pro dalkáče a nestěžuje si Editováno: 5. Duben 2011, autor: wiglegummi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolfik Vloženo 11. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 Tak jsem koupil Keetec, ale ne s vystřelovákama, jen s obyčejným DO. Stalo mě to necelých 1900,- Mám ho teď v autě pár dní a zatím funguje bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.